logo

Напълнете тези пликове с пари и ще... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Напълнете тези пликове с пари и ще... (СНИМКИ/ВИДЕО)

С квилинга може да направите чудеса, с които ще оберете овациите

Кой не иска да се къпе в пари. Да има неограничени финанси и дори да получава пари за подарък. Е, сега от jenata.blitz.bg заедно с Росица Кръстева ще ви покажем как може да напълните няколко плика с пари и да оберете овациите на всички.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме как да си направите покани от квилинг. А малко преди това демонстрирахме  как да изработите красиви картички с помощта на квилинг техниката.

Малко преди това ви разкрихме що е то квилинг и защо всички полудяха по него. След това ви показахме кои са първите стъпки в квилинга. С много снимки и видео, ви показахме как да си направите цветя, листа и клонки в квилинга.

Уникалните творения на Роси с квилинг и канап може да видите и на нейния сайт www.rosiartidea.com.

Пликове за пари се използват за различни поводи – рождени и именни дни, сватби и кръщенета.... По-изискано е да дадете пари в красива опаковка, отколкото в бял плик или даже направо, без нищо.

Правенето им е доста лесно, а украсата вече показва за какъв повод са предназначени.

Примерни размери са показани на следващата снимка, но вай-важното, което трябва да съобразите, е какво ще сложите вътре. Защото за една 10 левова банкнота е необходим един размер, а за няколко стотачки – друг.

Уникалните творения на Роси с квилинг и канап може да видите и на нейния сайт www.rosiartidea.com.

Моят съвет е да слагате панделка винаги, за да може да се завърже пликът и парите да не изпаднат. По този начин ще си спестите известни главоболия...
•    Шоколадки

Колкото до шоколадките, това е интелигентен начин да подарите на дете шоколад, но по един доста интересен и нетрадиционен начин. А и така  може да излезете бързо от ситуация с непредвидена покана в последния момент.

Размерите, които са на снимката, са за шоколад „Милка“ 100 г.

Разбира се, вие може да направите и по-голяма или по-малка шоколадка в зависимост от шоколада, който сте купили.

Важното тук е украсата да отговаря на интересите на детето – дали принцеса или меченце, дали камион или динозавър... / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай