logo

Тези 3 женски имена са прокълнати да затрудняват живота на собствениците си

Тези 3 женски имена са прокълнати да затрудняват живота на собствениците си

Смята се, че името влияе върху съдбата на човек. В крайна сметка, както се казва, „както наречете кораба, така той ще плава“. Някой може успешно да развие кариера и личен живот, някой нито едното, нито другото.

Варвара

Момичетата с името Варвара са откъснати и резервирани. Името е „варварско“ и често лишава собственика си от топлина и любов към живота.

Момичето с това име ще има много малко приятели, тъй като е недоверчиво и едва ли пуска хората около себе си в живота си. Необходимо е от ранно детство да й се внушава любов към другите, тогава това може да я направи страхотен приятел.

Петте най-самотни зодии са...

Василиса

Името Василиса произлиза от мъжкото име Василий и разбира се има силна мъжка енергия. Не си струва да отричаме факта, че в детството собствениците на това име изпитват трудности заради подигравки, наричайки ги „Вася”. Момичетата с това име не търпят критики, но обичат похвалите.

Василиса е много упорита, така че става трудно да я убедите в нещо, особено ако не е правилно.

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Лолита

Съвременното тълкуване на името е Лола. Самоуверена, темпераментна, чувствена и нежна. Собствениците на това име трябва да обърнат внимание на поведението си, както и да наблюдават емоциите си.

Не е необходимо да сте несериозни в отношенията с мъжкия пол, за да избегнете клюките от другите.

Коментирай

Барбарон

Барбарон 13.08.2020 17:26

Глюпости пишити