logo

Тежки проблеми застигат 3 зодии до дни

Тежки проблеми застигат 3 зодии до дни

Стискайте палци да не попадате точно в този списък

Астролозите прогнозират много тежки дни в близо бъдеще за представителите на три знака. О думите им първата седмица на август може да се окаже истински кошмар за тях.

Голямо щастие за 3 зодии през август

Те са категорични, че неприятностите ще ги застигат буквално на всяка крачка през първите седем дни от началото на най-топлия и летен месец.

По думите им представителите на тези зодии трябва да са много внимателни и просто да се подготвят за кошмарни дни.

Тези 3 зодии имат невероятнаинтуиция

Дева

Посоченият период ще бъде изпълнен с множество изпитания. Ще се наложи да направите неща, които мразите, а това ще ви накара да се натъжите. От време на време ви изглежда, че нямате сили да издържите на всичко, което напоследък ви се натрупва.

Везни

Трудна седмица ще имат и Везните. По-вероятно е да имате срещи с много токсични хора. Звездите съветват да се опитате да избегнете комуникацията с такива индивиди, да не влизате в конфликти и спорове, защото в противен случай трудностите ще се превърнат в ежедневие.

4 зодии ги очакват безпрецедентни постижения през ноември

Риби

За Рибите за съжаление събитията през идната седмица може да ги докарат до нервен срив. Вероятни са предателства, кавги и конфликти. Астролозите все пак препоръчват да не променяте плановете си в последния момент, за да не оставите ситуацията извън контрол./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Фий6

Фий6 03.08.2022 14:44

Моя проблем е че ...ма боли Хуя