logo

"ТикТок" трик за почистване стана хит сред домакините ВИДЕО

"ТикТок" трик за почистване стана хит сред домакините ВИДЕО

Не е за вярване колко лесно може да се справите с упоритите мръсотии в кухнята

Няма жена, която да не се е изправяла пред предизвикателствата на чистенето в кухнята. Социалната мрежа "ТикТок" обаче даде уникално решение на проблема. 

Всеки втори допуска тези фатални грешки при ремонт на малка кухня СНИМКИ


Загорялото по тиганите е една от най-мразената част от готвенето и по-точно търкането и чистенето на прибора след това. Оказва се, че няма нужда да търкате, киснете или чегъртате. 

Двойка ремонтира стара къща почти без пари и шокира всички с резултата СНИМКИ

Само за няколко минути може да се отървете съвсем лесно от всяка мръсотия твърди Софи Луиз. Милиони домакини вече са й благодарни за чудния трик, който тя показва във видео в платформата.

Преди и след: Приказен ремонт на миниатюрен коридор СНИМКИ

Като за начало жената мие тигана с гъба и препарат, а след това го оставя да издъхне. После го връща на загрятия котлон, докато се появи пара, а след това ръси дъното му със сол. След известно време блогърът забърсва солта с хартиена кърпа. После тя показва повърхността и дори прави яйце, като показа, че не загаря.

@s_lou92

Frying pan hack if it sticks. ##LiftLockPop ##moneysavingtips ##cleaninghacks ##deepclean ##cleaningaccount ##fryingpan ##fyp ##foryou ##tablesalt

♬ original sound - Sophie LouiseВидеото й е гледано повече от три милиона души. Някои коментатори отбелязват, че подобен трик се използва от майстори готвачи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Економа

Економа 24.04.2021 3:29

Таз за икономия, не е ли чувала и как се търка тигойнер със сол, със шкурка, по малко ще го надраска, пак азиатски перформанс.