logo

Учени установиха как ще изглеждат жените след 50 години!

Учени установиха как ще изглеждат жените след 50 години!

Експертите се съгласяват, че в бъдеще жените ще станат подобни една на друга чрез асимилация и имиграция

Според експерти от различни страни, половин век по-късно представителките на нежния пол ще си приличат. Но по какво? 

Външният вид на жените след половин век ще претърпи забележими промени. До това заключение стигна ученият Стивън Стърнс от Йейлския университет. Резултатите от изследването са публикувани в списанието Proceedings of the National Academy of Sciences.

Как да си върнете вкуса и мириса след К-19

Колегите на Стърнс от университета в Хелзинки посочват, че привлекателните жени са по-склонни да раждат хубави деца и те, ставайки майки, продължават тази тенденция. Всяка година броят на красивите жени се увеличава, за разлика при мъжете. Според експертът обаче характеристиките на външния вид на хората от бъдещето ще се различават от сегашните стандарти за красота.

Този необикновен екзотичен плод е панацея за куп болести

И така, ученият вярва, че 50 години по-късно жените ще бъдат доста по-ниски и по-пълни. Изследователите отдават това на факта, че сега жените с такива параметри са по-склонни да раждат потомство в сравнение с слабите и високи дами.

Учените се съгласяват, че в бъдеще жените ще станат подобни една на друга чрез асимилация и имиграция. А детайли като лунички, сини и зелени очи са рядкост./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай