logo

Видите ли тези пет неща в съня си задължително им обърнете внимание

Видите ли тези пет неща в съня си задължително им обърнете внимание

Вчера от jenata.blitz.bg ви разкрихме пет неща, които ако сънувате, задължително трябва да им обърнете внимание, защото те могат да разкрият много неща, които ви се случват или ще ви се случат.

Сега решихме да ви разкрием още пет символа, които трябва да разтълкувате, ако ви споходят докато спите.

Те са:

6. КЪЩИ
Сънищата за къщите символизират, че ви предстои промяна, която ще засегне различни аспекти от живота ви. В зависимост от вида на къщата или от различните стаи тълкуването може да се задълбочи. Къщите са за сигурност и комфорт. Таванът символизира скритите спомени, а подземието (мазето) може да означава интуиция и несъзнателен ум.

7. ПАРИ
Ако сънувате пари, то със сигурност ще се събудите заредени с благодарност. Подобен тип сън е гарант, че ви чака късмет. Спечелването на лотарията символизира промяна в начина на живот, докато ако сънувате, че давате пари то значи, че изпитвате страх от нещо. Сънищата с парите се отнасят до сърцевината на нашите емоции към изобилие и просперитет. Финансовата стабилност или загубите на пари често са фактори на стрес в нашия живот.

8. ИЗНЕВЯРА
Сънуването на прелюбодеяние означава сексуални желания и настоятелства, които са потискани или се нуждаят от изразяване. Тези сънища също водят до изоставяне и страхове, достойнство и несъзнателно приемане на проблематични отношения.

9. ПОЖАР
Сънищата, в които има огън или пожар могат да имат няколко значения в зависимост от контекста на съня. Гледате ли огън от разстояние това си е предупреждение, че ви чакат рискови действия. Ако пък в съня си вие самите искате да запалите огън значи стрес натрупали много гняв, който потиска.

10. ГОЛ(А) СТЕ
Един от най-често срещаните сънища е, че сме голи. Те се свързват със страха ни да се изложим пред хората. Ако пък видите някои друг да е гол, то това значи, че „голата” истина скоро ще лъсне, а има и нещо по-притеснително – готвите се да влезете в нередна връзка. Голотата означава, че трябва да се помирите с недостатъци – както вашите, така и на другите. / jenata.blitz.bg

Коментирай