logo

Жените с тези 5 имена са родени за любовници, разбиват семейства

Жените с тези 5 имена са родени за любовници, разбиват семейства

Всички трябва да са много внимателни, ако имат красавица с такова название в обкръжението си

Обикновено е много трудно да разбереш коя жена няма скрупули и би се настанила межу двама влюбени. Такива дами са способни да разбиват семейства, без да им мигне окото. 

Съветите на Ванга за успех, пари и благополучие

Обикновено обаче това са жени, на които си мислим, че може да имаме доверие, а в крайна сметка се оказва, че именно тя е съсипала най-скъпите ни отношения. 
Според проучване на специалисти има няколко имена, които доста често се срещат у подобни жена, поне това гласяла статистиката. Е, ние ще ви ги издадем.
Галина

Обикновени тези жени нямат късмет в живота си и опитват да взаимстват щастието на някой друг. Те не крадат съпрузи от злоба, а просто искат щастието на своите приятелки. Това все пак не ги прави по-малко виновни.

Женските имена, които са обречени на бедност

Наталия

Тези дали си падат по по-възрастни мъже, които обикновено са наденали брачния хомот. Момичетата с това име вярват в истинската любов, която може да преодолее всички несгоди, особено пък някакъв си подпис в гражданското. Именно заради това хич не им пречи да са любовници.

Вяра

Тези дами обикновено бързо преценяват харесват ли някого или не. Ако им допадне, то те са готови на всичко, за да този човек им принадлежи. Тези дами не вдигат шум, а тихо откъсват мъжа от семейството му. Страданията на другите хора не ги вълнуват.

Женските имена, които са обречени на бедност

Джулия

Тези дами споделят напълно философията на жените с името Вяра. Те искат всичко от живота, включително и заетите мъже. Дамите с името Джулия успяват с хитра стратегия да постигат целите си, не са свикнали да губят. 

Катерина

Тези дами имат изключително високо мнение за себе си и залагат само на най-доброто. Ако погледът й спре на мъж, значи съдбата му вече е решена, без значение има ли пръстен на ръката си или не. 

Вярно е, че обикновено романите на тези девойки не траят дълго, защото често на хоризонта се появява някой по-добър. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!