logo

25 г. дъщеря на приятелката ми се омъжи за 60 г. мъж, развръзката бе изненадваща

25 г. дъщеря на приятелката ми се омъжи за 60 г. мъж, развръзката бе изненадваща

Цялото семейство било в ступор от избора й

В следващите редове ще ви разкажа за историята на дъщерята на моята приятелка Кейти. Момичето реши да се омъжи за доста по-върастен мъж, а това, което последва, беше страшно.

Популярна порноактриса с пикантни разкрития за брака си

Щерката на Кейти бе на 25 години. Учеше в университет и доколкото знам работеше. Бе в среда от млади хора, образовани, но не с особено впечатляващи финанси.

Дъщеря й непрестанно намирала кусури на всички. Даже по едно време се шегувахме, че просто търси съвременния Ален Делон. И ето, че изведнъж той се появи за нея...

Когато щерката на Кейти представила бъдещия си съпруг на нея и мъжа й те били в ступор. Близо седмица изпаднали в будна кома и буквално съществували на автопилот. Та, избраникът на дъщеря им бил с 14 години по възрастен от бащата на булката. Това не е всичко...

Фрази, които да не казваме по време на скандал

Той има двама сина - един на 40 години и един на 37-годишна възраст. Те също са много по-възрастни от дъщеря им.

Момичето се опитало да убеди семейството си, че е сигурна в избора си и ги помоли да приемат избраника й. Родителите й пък опитваха да я убедят в обратното, но отсреща получаваха само отговора "Обичам го".

Бъдещият младоженец изглеждал по-млад за възрастта си, не бил беден, имал си хубава работа. Той обаче бил на 60, а детето им едва на 25 години.

Тогава щерка й поставила ултиматум: "Или приемате ситуацията и нас или се изнасям да живея при него и никога повече няма да ви проговоря или да ми видите очите", заклело се момичето. 

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си

Напрежението в семейството се покачило, мъжът на Кейти дори пропушил от нерви за първи път в живота си. В крайна сметка Кейти и мъжът й се примирили и вдигнали сватба за дъщеря си.

На сватбата видях въпросния мъж - изглеждаше добре, но видимо стар. Стана ясно, че има страшно много пари и не знам защо си мисля, че не само любовта ги държи заедно. 

Мъж заряза дебелата си жена, след година я видя и си скуба косите колко е секси

Половин година след събитието двамата обаче още са щастливи. Всичко е много странно. Ако този брак е за пари? Но Кейти и мъжът й винаги са имали достатъчно. 

В крайна сметка мъжът на щерка им им благодарил, защото тя го карала да изживее младините си отново. Вие какво мислите, възможна ли е любов при такава огромна възрастова разлика?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!