logo

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

Много хора мечтаят да срещнат половинката си възможно най-скоро. Точно този човек, с когото ще преминават през всички трудности, но и ще споделят щастието си. 

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Много от нас вече са срещнали любовта, но за други това е нещо, което ще се случи съвсем скоро. Звездите разкриват представителите на кои зодии ще имат късмет в тяхното търсене още през октомври. 

Астролозите бързат да зарадват представителите на 4 зодиакални знака с факта, че през октомври 2020 година те най-накрая ще намерят истинската и чиста любов, за която може би са мечтали цял живот. 

Те ще срещнат сродната си душа.

Тези, които пък вече са намерили половинката си, ще подобрят отношенията си с нея, а любовта им ще пламне с нова сила. Ето кои са тези зодии.

3 зодии стават отвратителни с възрастта

Везни

През втория есенен месец любовта с пълна сила ще господства в живота на везните. Те ще се окажат в истински водовъртеж от романтични събития и ще срещнат точния за тях късмет. 

Няма как да не кажем, че за вас с пълна сила важи поговорката, че ще изтеглите печелившия билет. Това се случва много рядко, но вие сте сред избраните. Тъй че, не се колебайте да се оглеждате, любовта ви е съвсем близо. 

Тези, които вече са във връзка, трябва да бъдат по-спокойни и толерантни към половинката си и да не забравят, че компромиси ртябва да се правят и от двете страни. 

Стрелец

Началото на месеца ще бъде меко казано страхотно. Вие ще се чувствате очарователни за всички представители на противоположния пол и никой няма да може да откъсне поглед от вас. Очаква ви съдбовна среща. 

Оказва се, че през всичкото това време, вашата сродна душа всъщност не е била чак толкова далеч от вас. Може би е във ваша стара приятелска компания или пък работи във вашата фирма. 

Дори да звучи грубо, истината е, че ще се съберете заради случайността. Ситуацията ще се развие по такъв начин, че просто ще погледнете по различен начин един на друг. 

Има добри новини и за хората в дълги връзки. 

Ще имате положителни промени в отношенията, които допълнително ще ви сближат с партньора ви. Опитайте се да ги задържите по-дълго.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

Скорпион

Ако някога се случи така, че Скорпионът се влюби несподелено, това буквално разрушава емоционалния му свят. Това обаче се случа изключително рядко. 

През октомври 2020 година ви очакват взаимни и много силни емоции. Има шанс в този момент вече да имате връзка, в която не всичко върви гладко. 

Трябва да разберете дали половинката ви е загубила интерес към вас. Може да бъдете изправени през избор. Тъй като обичате риска, шансовете да заложите на новата любов са огромни. Всичко ще зависи от вашето решение. 

Дева

Като цяло октомври ще бъде много успешен за вас. Може да постигнете целите си не само в любовен, но и в професионален план. 

Може би напоследък ви е станало скучно, а животът ви изглежда монотонен. Всичко ще се подобри по най-добрия възможен начин през октомври. 

Романтични изненади, вечерни разходки, любов и щастие ще се настанят трайно в живота ви. 

Очакват ви и няколко непредвидени ситуации, но за радост ще се измъкнете успешно от тях и то с гордо вдигната глава. 

Най-важното е да се оставите в ръцете на съдбата. Не винаги трябва да контролирате всичко, което се случва. Време е за почивка и за промяна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай