logo

5 женски нужди, които мъжете трябва да разберат

5 женски нужди, които мъжете трябва да разберат

Има такива неща, които една жена често иска да разбере от съпруга си, но не винаги остава разбрана

Всеки брак е различен, така че това не е универсален подход, който се прилага за всяка съпруга, но ние сме убедени, че тези „тайни“ означават много за повечето от нас. По-долу са изброени идеи, които ще предизвикат повече взаимно разбиране и здравословна комуникация между съпрузите.

5 неща, които повечето жени се мъчат да кажат на съпрузите си:

1. Искаме той да може да чете нашите невербални сигнали

Това не означава, че очакваме съпрузите ни да прочетат мислите ни (въпреки че това би било хубаво). Просто искаме той да стане по-внимателен към нашите невербални сигнали и да реагира адекватно на тях. Покажете му, че така връзката и интимността ще станат по-дълбоки от думите. Накратко, искаме съпрузите ни да ни обърнат внимание.

2. Често чувстваме, че не отговаряме на неговите очаквания

Където и да погледнем, виждаме „снимани“ супермодели или снимки на нашите приятели в Instagram, които изглежда имат перфектни къщи и перфектни деца. Необходимостта от „спазване“ на невъзможни стандарти създава огромен натиск. Обяснете на мъжа си, че често не изразяваме това чувство на несъответствие, но то не изчезва.

Защо мъжете не се женят за жените, които обичат?

3. Харесва ни, когато води

Това е противоречива идея, защото жените са толкова способни, колкото и мъжете, но когато той поема отговорността да бъде слуга и водач на къщата, ни дава чувство за сигурност. Подскажете му, че никога не искаме да надделяваме или търпим тормоз, но има моменти, когато искаме той да поеме инициативата. Неговата решителност и увереност се предават на нас.

4. Искаме той да предлага домакинска работа по-често

Вероятно вече сте му казалитова, но ние го мислим много по-често, отколкото го казваме! Нуждаем се от партньорство в много аспекти на родителския и семейния живот. Кажете му, че винаги го смятате за красив, но той става просто зашеметяващ, когато мие чинии или сгъва дрехите си!

Идеалните ръст и тегло на жените, по които мъжете са луди

5. Ние винаги искаме да сме красиви в очите му.

Няма значение дали сме на осемнадесет или осемдесет години, все пак искаме да знаем, че в мислите му сме красиви, а той гледа само нас. Подскажете му, че дори в онези дни, когато се чувстваме болни, уморени, дебели, разстроени и разочаровани от себе си, неговата любов и обожание ще ни позволи да усетим красотата си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай