logo

Идеалните ръст и тегло на жените, по които мъжете са луди

Идеалните ръст и тегло на жените, по които мъжете са луди

Основният мотив във визуалното възприятие е цялостната хармония на образа

Желанието да се харесат и да бъдат привлекателни сякаш е заложено у жените по природа. На тях винаги им е приятно да забелязват, че някой мъж ги гледа, че им обръща внимание и се опитва да ги заговори. 

Критериите, по които господата възприемат женската красота, са много индивидуални. Някои са привлечени от яркия външен вид, други обръщат внимание на дискретната изискана елегантност.

Понякога човек се впечатлява от някои детайли във външния вид и облеклото. Основният мотив във визуалното възприятие обаче е цялостната хармония на образа. 

Строго секретно: 10 фрази, които не трябва да казваш на мъжа до себе си за нищо на света

Силните мъже харесват жени със стройна и крехка фигура. Видят ли такава дама, у тях мигом се поражда желанието да я защитят и да й бъдат опора в трудни моменти.

Пищните женски форми показват, че притежателят им е миролюбива, много емоционална и женствена личност. Такива дами често привличат погледите на мъже с подобна конституция, но понякога се случва и обратното.

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

На най-голяма популярност сред представителите на силния пол се радват добре сложените жени с нормално телосложение.  

Що се отнася до ръста - тук подходът е много индивидуален. Всеки вид фигура е добър по свой начин. Ниските момичета коригират височината си с обувки на висок ток (тази техника също добавя грация към походката). 

Кльощавите вече не са на мода! Мъжете си губят акъла по жени с фигура тип...

За да бъдат наравно с другите, по-високите дами слагат обувки на ниска платформа. Благодарение на ръста си те се открояват сред тълпата и е много по-лесно да бъдат забелязани. 

Жените със среден ръст нямат особено много проблеми и много по-лесно си намират партньор със сходни външни данни.   

Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж! 

Като цяло най-успешни сред мъжете са онези жени, които са доволни от себе си, от живота си и са позитивно настроени да общуват с противоположния пол. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай