logo

Мъж изпрати невинна СНИМКА на жена си, а тя веднага поиска развод заради един детайл

Мъж изпрати невинна СНИМКА на жена си, а тя веднага поиска развод заради един детайл

Всички се съгласиха в едно: потребителката е направила правилното нещо - да изостави измамника

Жена наскоро публикува в TikTok невероятна история за разследването на изневярата на съпруга си. Тя е "изумитена" най-вече от глупостта на мъжа си.

Компаньонка разкри 8 знака в поведението на мъжа, който изневерява

Неверникът казал на жена си, че е отишъл на казино с приятели и при пристигането си, за да го докаже, й изпратил снимка, уж от банята на хотелската стая. Но една подробност на снимката подтикна момичето: ако това е хотел, то той определено не е сам там.

Съпругът ми ми изпрати снимка от стаята си опитвайки се да изглежда мило и невинно. Но забелязах някои странности на снимката и сега той вече е необвързан, споделя shesough.

Как да разберете, че партньорът ви изневерява по време на пътуване

Няма да ви коства много време, да откриете причината за развод на снимката. На най-видното място в долния десен ъгъл до мивката има преса за коса. Изглежда, че мъжът може също да иска да оправи косата си. Но бръснарят, който всеки месец подстригва мъжа, няма как да се съгласи, защото няма какво да се изправи.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Когато shesough публикува кадъра, той моментално стана вирусен. Това беше третата публикация на момичето в TikTok и само за три дни тя спечели повече от 4 милиона гледания. В коментарите сега силното и независимо момиче сформира истинска група за подкрепа. Всички се съгласиха в едно: потребителката е направила правилното нещо - да изостави измамника./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Офф

Офф 11.06.2021 13:32

Аман от тая преса

!?!?!?

!?!?!? 12.06.2021 13:15

За кой стотен път ще го публикувате това?

1111

1111 12.06.2021 18:15

Баси вирусулясалите мозъци имате.