На улицата ги бъркат за майка и син, истината е повече от шокираща

На улицата ги бъркат за майка и син, истината е повече от шокираща

Мики и вдовицата Салинас се срещнали в приложение за запознанства през април 2023 г.

23-годишен американец започна да се среща с 50-годишна жена и се сблъска с неочакваната реакция от страна на околните, пише Metro.

Мики и вдовицата Шери се срещнали в приложение за запознанства през април 2023 г.

Въпреки 27-годишната разлика във възрастта, двамата започнали да излизат почти веднага и връзката им продължава почти година.

Мики не крие, че винаги си е падал по по-възрастни жени, но никога не се е свързвал с някого толкова силно, колкото с Шери.

54-г. майка на 4 деца излезе на среща с млад и секси непознат, а после...

"Когато я видях за първи път, всичко, за което можех да си помисля, беше колко е красива. Тя беше толкова перфектна", спомня си младежът.

Снимка: Инстаграм

Околните често ги бъркат с майка и син, което поставя влюбените в неудобно положение.

"Дори не знам как да отговоря на хората, които я смятат за моя майка. Често се налага да доказваме искреността на отношенията си. Ние просто искаме да бъдем щастливи и ако хората имат какво да кажат, да го правят", казва младият мъж.

Семействата на влюбените подкрепят избора им, въпреки че в началото майката на младежа имала резерви по отношение на огромната им възрастова разлика. След като прекарала известно време в опознаване на Шери обаче, тя променила мнението си и сега двете жени са добри приятелки. 

Млада хубавица се сгоди за 44-г. мъж и ето какво й се случи

"Когато попаднеш в нещо подобно, със сигурност ще има труден момент. Нас не ни интересува какво казват хората и просто се радваме, че семействата ни са зад гърба ни", обяснява Мики.

23-годишният син на Шери също се разбира много добре с новото гадже на майка си.

"Много хора от семейството ми не са срещали Мики, но те ме подкрепят и са щастливи, защото аз съм щастлива. Синът ми всъщност го е срещнал и двамата се разбират много добре", казва на свой ред Шери.

След като успяват да спечелят подкрепата на близките си, Мики и Шери планират да променят отношението на обществото към партньорите с голяма разлика в годините. 

"Хората имат погрешна представа за връзките с разликата във възрастта, смятат, че трябва да има нещо странно, но аз просто харесвам нивото на зрялост, което идва с това", споделя младият американец. 

"Има толкова много стигма около връзки като нашите и това е неправилно. Ние обичаме да сме заедно, независимо от това какво казват хората", посочва Шери. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

Коментирай