logo

Никога не създавайте семейство с тези 3 зодии, ще съжалявате жестоко

Никога не създавайте семейство с тези 3 зодии, ще съжалявате жестоко

Според астролозите има няколко знака, които просто няма да се справят с това предизвикателство и не са готови за него

Повечето от нас мечтаят за здраво и хубаво семейство. Искаме да имаме хармоничен брак и отношения с любимия.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 3 зодии до дни

Повечето дами мечтаят и за две деца, които да допълват идилията им с любимото същество. Според астролозите, ако сте от хората, които мечтаят за изреденото по-горе, то в никакъв случай няма да е умна идея да обвързвате живота си с представителите на 3 зодиакални знака.

Астролозите смятат, че те не са способни да създадат здраво семейство, не обичат толкова децата, а бракът и хармоничният семеен живот определено не е сред приоритетите им. 

По думите им не всеки от нас мечтае за спокойно бъдеще с дете. Има мъже, които не са създадени за това, или поне им трябва доста повече време за да узреят за нещо такова.

Тежки финансови проблеми ще застигнат 4 зодии, ако..

Стрелец

Тези хора са интересни във връзка и умеят а правят така, че половинката им да не скучае. Обичат да правят изненади, да показват чувства и с това завладяват дамата до себе си. 

Представителите на този знак обаче не умеят да си представят как ще прекарва уикенда си у дома, вместо да пътува, ще замени приключенията с детската площадка, а вечерта на дивана със смяна на памперси.

Ако се реши да създава семейство, то този човек вече трябва да е по-улегнал, да си е поживял и наистина да умира от любов по жената на сърцето си. 

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Водолей

Тези хора са абсолютни авантюристи и им е трудно да изградят семейство. Те обичат да се чувстват свободни. Могат да са във връзка, но имат нужда да усещат свободата си. Тези хора не могат да се ограничат до едното бащинство или майчинство. 

Изключение правят тези представители на знака, които просто обичат децата и грижата за тях превръщат в свое хоби. Тогава всичко ще се получи в най-класическият вариант и смисъл на думата. 

Концепцията за семейство на Водолея обаче цялостно е много по-различен от тази на останалите зодиакални знаци. Водолеите са много творчески настроени, имат отлично чувство за хумор и не обичат да се потискат със семейни проблеми. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Козирог

На първо място за тези хора е кариерата и усъвършенстването на уменията им. Те искат да сбъднат мечтите си, без значение колко е висока летвата. 

Те дълго ще мислят, преди да се решат да създават семейство и дете. На първо място Козирогът ще сложи своите амбиции, а след това създаването на потомство. 

Независимо от това, той ще се превърне в човекът, който поддържа финансовата стабилност и хармонията в семейството. Това би било предизвикателство, което много от представителите на този знак биха поели. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ivanova11

Ivanova11 25.06.2020 13:20

Защо не напишете нещо интересно, а тези глупости. За втори път се заричав да не ви чета , но сегя наистина е за последно.Наруших си мнението и пак съжалих.Чао БЛИЦ новини

Shrek

Shrek 25.06.2020 22:06

Пълни глупости! Аз съм Скорпион, а жена ми е Стрелец. Женени сме от 1980 г. Всичко в този живот опира до взаимни компромиси. Останалото го заврете в гъза на тоя дето е написал тези глупости.

SPERMOLEY

SPERMOLEY 25.06.2020 22:26

AZ OBICHAM MOYATA KOZIRODZKA I SI YA SHIBAM BURNO PO 3 PYTI NA DEN, I OBILNI IXPRAZVANIYA I MOSHTNI ORGAZMI!!!! A NEEBANITE KYSOKRAKI MANXALKI OT BLIZA DA DYXAT SYPATA (MEKIYA DEDOVIA) XAXAXA

Ало

Ало 25.06.2020 22:29

Аз пък очаквах едната от зодиите да е близнаци

КОЛЮ

КОЛЮ 26.06.2020 19:35

Поредната тъпня за хороскоподебили..!

Баба Петя

Баба Петя 26.06.2020 23:42

Моята снаха е козирог. Най-напред си отгледа децата, след това завърши, а сега учи второ висше заедно с големия ми внук. Така че малко повече глупостите се пишат. Много вече станаха астролозите.....

Георгиева

Георгиева 27.06.2020 12:31

Абсолютни глупости!