logo

Никога не яжте тези храни преди секс, после може да стане страшно!

Никога не яжте тези храни преди секс, после може да стане страшно!

Почти всички от нас знаят кои храни помагат за по-добър секс, но ето тези неща в никакъв случай не трябва да ядем преди това. Според учените изключително вредни за добрия секс са пържените картофи, броколи, мента, сладки неща и енергийни напитки.

Експерти са анализирали действията на храната върху организма на човека и са съставили списък на тези продукти, които не бива да употребяваме преди секс. В черния списък са всички неща от бързото хранене, ментол и зеле.

Брюкселското зеле, както и броколите, набъбват в организма с помощта на бактерия, освобождаваща метан и това води до подуване на стомаха.

Пържените картофи и другите вкуснотии от бързото хранене съдържат много висок гликемичен индекс, което освобождава енергия прекалено бързо. В началото идва чувство за ситост, но то бързо изчезва и идва гладът.

Съдържащата се в сладките храни захар води до падане на нивото на ендорфините, а след това бързо настъпват глад и умора. 

Ако употребявате продукти със съдържание на ментол, трябва да знаете, че те водят до намаляване нивото на тестостерон. А пък предпочитаната от някои ментова дъвка за добър дъх вкарва въздух в стомаха при дъвченето, което води до газове.... а никой не ги иска в леглото по време на секс, нали?!

Енергийните напитки пък потискат сексуалното желание заради съдържащият се в тях хинин.

Затова и учените съветват преди секс да пиете само малко вода или пък чаша вино./jenata.blitz.bg

Коментирай

Дидка

Дидка 12.07.2018 13:34

Не яжте боб най-вече, щото ще пърдите!