logo

Струва си да прочетете: Бивша проститутка разкри как жените подтикват мъжете си да изневеряват

Струва си да прочетете: Бивша проститутка разкри как жените подтикват мъжете си да изневеряват

Понякога всеки човек може да изглежда невнимателен, абстрактен или груб и жената може да смята това за знак, че вече не изглежда интересна в очите на любимия

В много случаи мъжете се насърчават да изневеряват много преди наистина да го направят. Такова откритие направи бивша служителка на елитни ескорт услуги.

Предлагаме ви да разберете  повече подробности за изневярата.

Има 3 неща, които жените правят, когато ревнуват и се страхуват да не им изневерят. И това само отблъсква мъжете от тях, убедена е бившата проститутка. Въпреки че всички тези методи са много прости, те са много ефективни, за да ви помогнат да изгубите мъжа си.

Започвате да изисквате много повече от него в общуването (и спирате да прощавате грешките).

Може да усещате чести пристъпи на ревност и да чувствате, че губите контрол над ситуацията, защото съпругът ви не общува с вас по начина, по който очаквате от него.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Понякога всеки човек може да изглежда невнимателен, абстрактен или груб и жената може да смята това за знак, че вече не изглежда интересна в очите на любимия. Водена от вътрешната си параноя, това може бързо да се развие до състояние „Вероятно той крие нещо от мен“, което от своя страна ви кара да се чувствате несигурни и подозрителни към предателството.

Тези чувства се натрупват в дълбините на вашата душа и с течение на времето те могат да избухнат, когато сте особено разстроени от нещо. И тогава ще се разкрещите или ще кажете твърде много.

Моля, обърнете внимание, че повечето мъже страдат от „тунелно зрение“, докато седят на компютъра, гледат телевизия или четат. Те не могат да правят няколко неща едновременно - например да четат и да отговарят на вашите въпроси.

Това изобщо не се случва, защото те са мързеливи или егоистични. Просто мозъкът им първо е „зашит“ по определен начин. И така, когато говорите с тях, ако те са заети с нещо друго, наистина може да изглежда, че говорите с телефонен секретар.

Затова, преди да започнете разговор, не забравяйте да привлечете неговото неразделено внимание. Трябва просто да кажете: „Скъпи, мога ли да те разсея за няколко минути?“ Това е всичко.

Ако искате да говорите с него по телефона, в началото на разговора попитайте дали има време да говори сега. Не предполагайте, че ако вдигне телефона, той автоматично има свободно време за един час разговор.

Много мъже, дори и да са безумно заети, пак ще вдигнат телефона, защото виждат, че вие ​​сте този, който се обажда. Други приемат обаждания от вас във всяка ситуация, просто защото не искат да слушат упреци, ако не го направят.

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" - жените са шокирани

Така че не започвайте да го заливате с тонове информация веднага щом вдигне. Дайте му време, за да може поне да ви каже дали има шанс да говори сега.

Прогонвайте съмнението в себе си.

По-често ревността може да доведе до двойни стандарти в общуването. Мъжете многократно са ми се оплаквали, че техните жени са били готови да общуват с тях по всякакви теми, но що се отнася до сексуалните желания, жените бързо приключват разговора.

И те обясниха това с факта, че било срамно, вулгарно и т.н.

Ако той ви помоли да се облечете в официален бизнес костюм за прелюдия или да обиколите къщата с екзотично бельо, може да решите, че той ви облича така, защото мисли за нещо друго. Всъщност в повечето случаи това не е така.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Ако той се чувства толкова удобно с вас, че има смелостта да поиска нещо специално в интимно отношение, значи правите всичко както трябва!

И ако подкрепите фантазията му (разбира се, и на вас трябва да ви е удобно), ще получите неговото неделимо внимание, доверие и сексуална енергия.

Е, ако вместо това започнете да му правите сцени на ревност, това е просто повреда на връзката ви.

Слушате го, но не го чувате.

За добра комуникация първо трябва да се научите да слушате и да чувате, нали? Много мъже казват, че техните съпруги изобщо не знаят как да слушат.

И когато слушате, но не чувате съпруга си, тогава най-често предоставяте негативна конотация на неутрална информация, чута от него. Или изцяло преобръщате значението й. 

Един от начините да подобрите комуникацията и доверието е да признаете открито, че понякога ревнувате, без да го обвинявате за това. Това разпознаване ще помогне да се обезвреди ситуацията и дори, може би,  ще се посмеете малко.

След този разговор ще ви бъде много по-лесно да говорите с него, включително да ви сподели какво го възбужда и какво иска сексуално. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мандръсю Мандръсков

Мандръсю Мандръсков 21.09.2020 16:22

тава наталия кобилкина ли е на снимката горе?!?

просто

просто 22.09.2020 9:14

Тая от ескорта не трябва да я има!

futurehealth

futurehealth 22.09.2020 9:36

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

Checi

Checi 22.09.2020 16:42

Моля, обърнете внимание, че повечето мъже страдат от „тунелно зрение“, докато грездея улиза у кафевото око,дмек гледат само с едноокио у тенело!

ЧИЧАКА ТОМ

ЧИЧАКА ТОМ 22.09.2020 17:07

БАТЕНЦЕТО ИЗНЕВЕРЯВА НА ТРАНСА САМО СЪС СУХОДОЛСКИ ДЖУРЕВКИ, ДУМКАЙКИ У ГЪЗО БЕЗ КАПУТ, ПОСЛЕ СЕ МЕТА НА ПРЕЛЮДО, БЕГА СИ ДОМА НА ПРЕКИ ПАТ И ГО ПОДАВА НА ТРАНСА ДА ГО ЛИГАВИ С ПАРЧЕНЦА ЦИГАНСКИ ЛАЙНА ПОД КОЖЛЯКО, ОТИ НЕ Е РЕЗАН