logo

Точно това е болестта СРС: Джуди и Уил умряха в болница, хванати за ръце след 56 години любов и брак

Точно това е болестта СРС: Джуди и Уил умряха в болница, хванати за ръце след 56 години любов и брак

Джуди и Уил са се срещнали преди повече от 50 години. Дори тогава младите хора са осъзнавали, че между тях има много специална връзка. В последните дни от живота си, те са потвърдили това, пише The People. 

През последните месеци, 77-годишният Уил от Мичиган живее в хоспис. Съзнавайки невероятната привързаност на двойката, персоналът на хосписа не само уредил съпрузите да бъдат в една стая, но и преместил леглата им, така че да бъдат един до друг. Една от дъщерите им - Мери Бет, твърди, че след сватбата на родителите й, те никога не се разделяли за повече от ден-два, защото не можели да го понесат. 

Шестима лекари накараха майка от Добрич да направи аборт, защото в корема й расте изрод! Но тя не ги послуша и се случи чудо! (СНИМКИ)

Когато последната операция на Джуди претърпяла провал, тя била прехвърлена в болница поради усложнения. Съпругът й не можел да понесе това и веднага легнал болен от изтощение. 

Елизабет си купи бункер от Втората световна война и направи такива чудеса с него, че сега всички й завиждат за страхотния дом! (СНИМКИ)

Веднага след като бабата е  вдигнала температура, същото се случило и с дядото.

Принцесата на Монако показа страхотни семейни СНИМКИ!

"Те сякаш бяха на една и съща вълна и се почувстваха взаимно. Мисля, че те просто не искаха да живеят един без друг. Знам, че това може да изглежда лудо, но хората наистина могат да умрат от Синдром на разбитото сърце (СРС). Мисля, че точно това се случи с баща ми", разказва Мери Бет. 


Уил и Джуди с трите им дъщери

Джуди е била в тежко състояние и не е реагирала много. Когато Мери Бет я попитала дали иска да се върне в хосписа при съпруга си, старицата отвърнала веднага: "Да, разбира се, къде е той?" 

Така двойката прекарала последните си дни заедно. В онази нощ, когато Уил е починал, Джуди го е хванала за ръката и след няколко часа го е последвала. 

Коментирай

ЛЮБКА

ЛЮБКА 27.03.2019 7:54

УМОПОМРАЧИТЕЛНО,ВСЕКИ МЕЧТАЕ ЗА ТАКАВА ЛЮБОВ.НО ЛЮБОВТА СЕ ОТГЛЕЖДА,С ПОСТОЯНСТВО И ДИСЦИПЛИНА,ИНАЧЕИЗКУШЕНИЯТА СА НАВСЯКЪДЕ И ЗА ВСЕКИ...

случва се

случва се 27.03.2019 8:39

Преди 3 години в селото починаха съпруг и съпруга в един ден!Чудо!