logo

Това са трите най-сигурни признаци, че партньорът ви изневерява

Това са трите най-сигурни признаци, че партньорът ви изневерява

Психолог подробно изложи проявите на изневярата при мъжете, но в същото време отбеляза, че тези признаци са характерни и за жените

Семейният психолог Светлана Бояринова заяви кои са три от най-очевидните признаци в поведението на партньора, които показват, че изневерява.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Според нея увеличението на броя на така наречените командировки и заминавания може да показва наличието на измяна. В резултат на кръшкането партньорите са по-склонни да отсъстват от вкъщи.

Друга проява може да се счита за "съществени нарушения" в настроението. Например, когато човек се опитва да направи повече за семейството си заради вина: подаръците към жена му и децата са по-чести, но няма физическа близост.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Психологът подробно изложи проявите на изневярата при мъжете, но в същото време отбеляза, че тези признаци са характерни и за жените.

"Друга особеност на измяната е проявата на неоправдана гняв. Става дума за тежък нрав, раздразнителност и нетърпимост, които могат да бъдат признаци за този значим проблем в отношенията", обясни специалистът.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Както отбелязва психологът, не е възможно веднага да се установи, че човек е започнал да се променя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай