logo

Тя стана принцеса, въпреки нежеланието на кралското семейство да я допусне в двореца СНИМКИ

Тя стана принцеса, въпреки нежеланието на кралското семейство да я допусне в двореца СНИМКИ

Момичетата, които мечтаят да живеят в дворец, не трябва да разчитат само на красотата си

За да се превърне едно момиче в класическата Пепеляшка, трябва да има изключителен късмет. Истинските принцове стават все по-малко и по-малко, а кралските семейства не са вчерашни и не допускат обикновени хора до престола.

Ето защо момичетата, които мечтаят да живеят в дворец, не трябва да разчитат само на красотата си. Може би и затова всички смятат бившата сервитьорка София Кристина Хелквист за огромна късметлийка. 

Момичето се оказа на правилното място в правилното време и успя да очарова истински принц в един нощен клуб. 

Трагичната съдба на принцеса Даяна застигна и Кейт Мидълтън! (СНИМКИ)

Въпреки че в детството си нашата героиня се е занимавала с бални танци и е взимала уроци по актьорско майсторство, тези умения изобщо не й помагат, когато решава да се премести от малкото си провинциално градче в мегаполиса. 

За да се издържа, София започва работа като сервитьорка. Успоредно с това се опита да пробие в модния бизнес, но получава само съмнителни оферти. 

След една подобна бъдещата принцеса се превръща в модел на бельо и дори се снима топлес за мъжки списания. А малко по-късно 20-годишна София кандидатства за участие в телевизионния проект "Хотел Рай", в който обикновено участват хора без принципи и морални задръжки. 

Топлес СНИМКА на принцеса Даяна вгорчила живота на младия принц Уилям

Така репутацията й е силно опетнена. 

Спечелила малко пари, тя решава да завладее Ню Йорк. Там инвестира средствата си в собствен център по йога и дори пуска линия с дрехи за тренировки.

В края на 2010 г. 26-годишната моделка изненада последователите си в социалните мрежи със сензационно признание - излиза с истински принц.

Страшна болест умори тайния любовник на принцеса Даяна

Хората веднага започнаха да гадаят кой е щастливецът, тъй като почти не останаха свободни монарси. Наистина ли става въпрос за шведския принц Карл Филип, който по онова време беше сред най-перспективните ергени със синя кръв?

Ако това е истина, на София Хелквист хич няма да й е лесно. Едва ли родителите на Карл ще се радват да видят човек с такава скандална репутация в обкръжението си.

Догадките на всички се оказаха съвсем основателни.

Принцеса Евгения прикова погледите на всички с разкошната си сватбена рокля и разкри болезнена тайна от миналото, променила живота й (СНИМКИ/ВИДЕО)

Както се оказа, Хелквист наистина имаше връзка със сънародничката си. Двамата се запознават през лятото на 2009 г. в един от нощните клубове на курорта Бастад. Принцът веднага си губи ума по очарователната синеока брюнетка и дори забравя за жената, с която се среща цели 10 години.

Роднините на Карл Филип се надяват, че бурната му авантюра съвсем скоро ще приключи, но Карл Филип изненада всички. Той предлага на София и заплашва родителите си с абдикация, ако не приемат избора му.

Сватбата на влюбените се състоя през юни 2015 г. Сега двойката отглежда две очарователни момченца.

Давид се влюби до полуда в красивата Милана, но скри от нея нещо много важно, което по-късно преобърна живота й 

Как да не вярва човек в щастливия край на приказките?!? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай