logo

Как да се отървем от петте вида разплути коремчета, които тормозят всяка жена (СНИМКИ)

Как да се отървем от петте вида разплути коремчета, които тормозят всяка жена (СНИМКИ)

Проблем, който със сигурност е измъчвал всеки човек на планетата

Може би няма жена, която да не изпитва ужас щом се заговори за стегнати коремчета. Не, не за друго, ами всяка дама има някое излишно килограмче или сантиметърче в тази област на тялото й, което я докарва до лудост.

Често пробваме какви ли не упражнения и диети, но коремът остава. И какво да правим сега?

Е, ние от jenata.blitz.bg събрахме петте вида разплути коремчета, които най-често тормозят жените. Сега ще ви разкрием на какво се дължат те и как да се справите с тях:


1. Алкохолно коремче


Работата е много проста: ако пиете прекалено много алкохол, той ще започне да се „показва” на корема ви. Най-добрият начин да се справите с алкохолното коремче е да спрете да пиете твърде много алкохол. Очевидно, нали?

Но защо алкохолът причинява появата на корем? Първо, това е така, защото алкохолът не позволява правилното храносмилане на храната, и второ, той съдържа много калории, които са основните виновници, когато става дума за корема мазнини. 

2. Корем, причинен от бременност


Това вероятно е най-сладкото коремче, а също и нещо важно за майката и детето, защото мастната тъкан в корема всъщност защитава детето ви, когато е в утробата ви. Въпреки това, след като бебето пристигна в този свят, няма нужда от тази допълнителна защита и можете да си позволите да загубите всички допълнителни сантиметри.

Лесно е да се каже, но как да се направи? Най-добре е да започнете с упражнения – намерете най-доброто за вас и действайте.

Правете тези осем упражнения по време на бременността и ще постигнете истинско чудо с тялото си и бебето (СНИМКИ)
 

3. Корем, причинен от стрес


Това е почти като оксиморон, защото от стрес уж се слабее. Но за съжаление, това не е така. Това се случва, защото когато сме стресирани ядем много нездравословни неща и не даваме на тялото достатъчно почивка и време да се възстанови. 

Най-добрият начин да се справите с този вид корем е да започнете правилен хранителен режим и са намалите стреса.

4. Корем, причинен от хормони

Понякога коремната мазнина се натрупва заради хормонален дисбаланс. Когато се сблъскате със ситуация като тази, няма много какво да направите. Въпреки това, в съчетание с лекарствата, здравословен живот и упражнения може и да се отървете от излишните килограми в тази област.

5. Корем, издут заради газове

Нищо не е по-лошо от това да имаш подут корем, пълен с газове. Не само, че е изключително неудобно, но също така е и изключително нездравословно защото може да доведе и до язва. Най-добрият начин да се справите с това е да се уверите, че не ядете храни, които причиняват газове./ jenata.blitz.bg
 

Коментирай

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 15.06.2018 21:52

http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2018&p=poetbg&title=%CC%E0%E9%EA%EE+%EC%EE%FF%2C+%C0%E7+%E2%E8%E4%FF%F5+%F1%E2%E5%F2%E5%F9%E0+%C1%FA%EB%E3%E0%F0%E8%FF+%85

tcholakov.stefan2@gmail.com

[email protected] 15.06.2018 23:17

http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=1981&id=9676&p=poetbg&title=%D2%CE%CB%D1%D2%CE%C9+-+%D1%C0%D5%C0%D0%CE%C2%C8%C7%DA%CC

Грег Родригес

Грег Родригес 23.04.2019 15:12

Колко смислена статия, просто нещата, които сте написали, никога нямаше да се сетя. Възхитен съм от тъпите автори и редактори. Продължавайте в същия дух.

lora

lora 25.04.2019 8:55

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 25.04.2019 15:53

Скъпи мацки, сладки котенца, за всички тези коремчета има едно нещо, или по-точно две неща! Хуй и излизащата от него сперма! Вкарва се където ви душа иска: в дупе, в путка, в уста и гърло, абе - където ви е кеф! И изчезва и корем, и дяволи! Елате да опитате при мен! Чакам ви, бейбита!

taka e

taka e 26.04.2019 13:42

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1