logo

Разкриха тайната на добрия сън

Разкриха тайната на добрия сън

Не е за вярване с колко бързи и лесни стъпки може да направите така, че да заспивате веднага и да спите непробудно

Сънят – нещо без което никое живо същество не може. Но всички (за съжаление) сме изпадали в ситуации, когато ужасно много ни се спи, а не можем да заспим. Има и друг неприятен случаи – да се будим често по време на сън.

А колко хубаво би било, ако можеше в мига, в който легнем да заспим и да спим непробудни до сутринта. Но възможно ли е това? Да, според специалистите е напълно възможно.

Не само това – те разкриха, че има формула за добър сън. При това споделиха коя е тайната за това.

Сигнали на тялото: За какво говори позата, в която спите

Според експерти излишъкът от ненужни неща и безпорядък в спалнята пречат на мозъка да се отпусне. В резултат на това на човек по-трудно заспива и не спи добре.

Специалистите препоръчват да оправяте леглото си всеки ден и да отстранявате неща, които са се натрупали върху хоризонталните повърхности на и около него. 

Също така трябва да подредите нещата в гардероба в спалнята, да се отървете от обсебващия допълнителен декор и неизползваните мебели.

Сексолог обясни какво ще се случи, ако спите отделно от половинката

„Почистването на спалнята не е петминутна задача. Отнема време и известна безмилостност, за да се разделите с неща, които вече не носите, които вече не искате и от които вече не се нуждаете", казва Ник Шалок от Online Bedrooms.

Експертите съветват да започнете с малкото и да вървите към голямото.

Лекари разкриха какво ще се случи със здравето ни, ако спим с домашния си любимец

„Само оправянето на леглото и премахването на нещата от повърхностите е страхотно начало и резултатът ще бъде забележим веднага. 

След това преминете към гардероба, декора и меката мебел в спалнята, можете дори да дадете на някого мебели, от които вече не се нуждаете", добави Шеклок. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 25.01.2022 16:18

По-голяма тъпня не бях чел....,дори и кралицата Ви майка Блиц...значи ако си управим леглото ще спим като къпани......а гати малоумниците сте....!!!

йокин

йокин 27.01.2022 17:39

От как,ИЗГОНИХ,ЖЕНАТА,СПЯ,КАТО ПЕЛЕНАЧЕ.