Татяна направи нещо невероятно: От пухкаво и невзрачно момиче се превърна в секси мадама и разкри как е свалила 55 килограма (СНИМКИ)

Татяна направи нещо невероятно: От пухкаво и невзрачно момиче се превърна в секси мадама и разкри как е свалила 55 килограма (СНИМКИ)

Татяна Рибакова успя да направи нещо невероятно. Нещо, за което всяка жена с наднормено тегло си мечтае. А именно да отслабне драстично и да преобърне живота си на 180 градуса.

27-годишната блогърка някога е била дебело и невзрачно момиче, но един ден решила, че това няма да продължава да е така и започва постепенно своето преобразяване от грозно патенце в красив лебед.

Рускинята от Санкт Петербург никога не е криела стъпките, които е предприела, за да се отърве от цели 55 килограма, а дори напротив. Споделя ги с всичките й над 250 000 последователи в каналите й в YouTube и Instagram.

През целия си живот Татяна се е борила с наднорменото тегло. Като ученичка са я наричали с какви ли не обидни думи. "Наричаха ме бидон, варел или огромно парче месо", спомня си с мъка тя.

Но в девети клас, след училищните танци, Татяна реши, че е време да промени живота си. На четиринадесет години (през 2005 година) момичето тежало цели 105 килограма.

Тя започна активно да отслабва. "Опитах различни диети, гладувах много", казва още момичето.

И въпреки това нещата не се получавали много лесно и гладко. Тогава тя все още не е разбирала как правилно да отслабва. Независимо от това, с усилие на волята й тя достигна 80 килограма.

Един ден тя намира материал за разделното хранене. Прилага го и осъзнава, че това е най-добрият начин за нея да свали излишните килограми.

След това започва и да тренира във фитнеса. Там успява да свали още 30 килограма.  От тогава постоянното й тегло е 50 килограма.

По това време тя намира конкурс, където събират снимки на преобразени хора, които са победили излишните килограми.

Татяна изпраща свои снимки, а малко след това десетки и стотици хора започват да я разпитват за тайната й.

От този момент нататък Татяна разбира, че има нещо, което да сподели с всички и започна да прави видеоклипове, които качва в YouTube.

Фирмите, които продават продукти за отслабване, предлагат на Татяна пари за популяризиране на марките си.

Когато тя отказала, измамниците започнали да използват снимките й "преди и след" без нейното съгласие.

Преди две години Татяна е трябвало да прибегне до пластична хирургия, за да отстрани излишната увиснала кожа в следствие на свалените 55 килограма.

За съжаление увисналата кожа на стомаха е често срещана при толкова драстично отслабване като нейното.

След операцията Татяна имаше смелостта да разкаже на абонатите си за това.
.

Заради всичко, през което е минала, сега Татяна иска да стане професионален диетолог и да помага на хората с наднормено тегло.

Сега тя продължава да споделя с последователите си полезни рецепти и тренировки.

Заради уникалната й история и добрите й съвети Татяна вече има над 250 000 потребители в социалните мрежи. / jenata.blitz.bg

Коментирай

i az taka otslabnah

i az taka otslabnah 08.10.2018 13:01

Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz