Всички имаме тези неща в дома си, а те всъщност ни убиват бавно и мъчително!

Всички имаме тези неща в дома си, а те всъщност ни убиват бавно и мъчително!

Всяка година броят на туморните заболявания нараства. Важно е да бъдат идентифицирани всички фактори, водещи до тази коварна болест. Експертите са стигнали до много плашещи разкрития, които ще втрещят всеки. Оказва се, че има няколко неща, които всички имаме в дома си, но те всъщност ни убиват бавно и мъчително, докарвайки ни най-страшното заболяване.

В следващите редове обаче ще ви разкрием до какви изводи са стигнали експертите.  Редно е всяка домакиня да ги знае и да предпази семейството си.

Всички често използваме ароматизатори, особено в банята и тоалетната. Необходимо е обаче да знаете, че те съдържат много вредни съставки. По-добре е да помислите за други методи за вентилация. Най-добре отваряйте по-често прозорците.

Памучните калъфки увеличават вероятността от развитие на рак, тъй като памукът е отлично хранително вещество за пестициди и инсектициди. Земеделски производители пръскат с различни химикали памука, за да го предпазят от вредители. Изследователи установяват, че тези химикали са свързани с развитието на рак, защото у тях обикновено има съставка наречена глифозат. По-добре сменяйте калъфките по-често или ги сменете с такива от друг материал.

Друг опасен компонент е обикновената боя. Проучване показва, че заради някои бои се повишава рискът от онкологично заболяване, най-вече на пикочния мехур, устата, панкреаса, белите дробове, както и левкимия.

Обърнете специално внимание и на мебелите си. Доста често синтетичната кожа е направена от пластмасов полимер, наречен поливинилхлорид, който е вреден за здравето ни./jenata.blitz.bg

Коментирай