logo

Всички й се подиграваха заради едната й гърда, но след години се шокираха СНИМКИ 18+

Всички й се подиграваха заради едната й гърда, но след години се шокираха СНИМКИ 18+

Лекарите й казали бързо, че всичко е наред и я отпратили, обещавайки че с времето, двете ще се изравнят

Всички се подиграваха на Бека Бъчър, съучениците й я тормозеха, казвайки й, че никой няма да я погледне и никога няма да намери любовта, защото има една гърда. Не е за вярване обаче какво се случи с блондинката години по-късно.

Ето как бързо и лесно да забавите стареенето и да удължите младостта си

Бека е от Брансли, Великобритания. Още като тийнейджърка вижда, че има необичаен проблем – момичето се оплаква, че едната й гърда е видимо много по-голяма от другата.

Момичето търпяло какви ли не подигравки, но дори и не подозирало през какъв ужас ще мине. 

Тази напитка ще ви дари с вечна младост и дълъг живот

Лекарите й казали бързо, че всичко е наред и я отпратили, обещавайки че с времето, двете ще се изравнят. Уви, годините минавали, но нищо не се променило.

Тогава Бека опитала да разбере повече за това, което се случва с нея и стигнала до заключението, че има рядко вродено заболяване – синдром, който се характеризира с частично или едностранно отсъствие на големия гръден мускул.

Тогава тя се върнала при лекаря, но той отрекъл да има такова заболяване.

Този синдром се среща по-често при мъжете, но има и единични случаи при представителки на нежния пол. С Бека се свързали и жени, които минават през същото и се страхуват да започнат връзка, криейки телата си през цялото време.

23-годишната Бека обаче не смята, че е грозна. Когато й предлагат да си направи операция за уголемяване на гърдите, тя отказва. Момичето иска да научи повече за проблема си, и да живее със своята особеност, да намери любов и да вдъхнови и други хора да се приемат такива, каквито са.

6 страхотни продукта, които ще ви дарят с вечна младост

Тя се надява и да насочи фокуса към това малко проучвано заболяване.

„Казах на лекарите, че не искам операцията, а просто да знам защо съм такава. Не искам да се променям, а да живея със себе си такава, каквато съм”, казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!