logo

Актриса разказа как е била групово изнасилена и как е успяла да превъзмогне преживяното

Актриса разказа как е била групово изнасилена и как е успяла да превъзмогне преживяното

Актрисата от московския сатиричен театър Альона Яковлева разкри тайна, която е крила повече от 30 години. По време на предаването на НТВ 57-годишната актриса разказа как стана жертва на групово изнасилване. 

Актрисата сподели как е успяла да оцелее след в трагедията и да не полудее от преживяното.

Не е за вярване как изглежда днес непокорната Жади от сериала "Клонинг" (СНИМКИ)

Яковлева е дъщеря на прочутия артист Юрий Яковлев (лейтенант Ржевски от "Хусарска балада" и Иполит от "Ирония на съдбата"). Артистът изоставил дъщеря си още преди раждането ѝ, като се развел с майка ѝ след шест години брак. 

Според Альона баща ѝ е имал ярка връзка с друга жена, когато майка ѝ е била бременна с нбея. Сега болката от това предателство вече е притъпена, но не е напълно изчезнала, а само се е развила в друго качество. Тази промяна е била повлияна и от смъртта на баща ѝ през 2013 г., споделя тя. 

Альона Яковлева станала жертва на изнасилване, след като на младини безразсъдно седнала в непозната кола късно вечерта на връщане от представление. Шофьорът и приятелят му откарали Альона в непозната къща, където ги чакал трети човек. 

Прелест! Щерката на Моника Белучи най-сетне се показа и е копие на майка си (ГАЛЕРИЯ)

Актрисата не загубила самообладания и започна да се съблича, питайки: "Е, кой ще е първият?". След този въпрос един от изнасилвачите се отказал изобщо да се пробва. Но това не я спасило от сексуалните гаври и унижението. 

Важното обаче е, че успях да запазя живота си, а да не бъда изхвърлена мъртва в някоя канавка, казва тя. Изнасилвачите дори я откарали до дома ѝ. Но актрисата била толкова шокирана от случилото се, че не си спомня номера на колата.

Но актрисата има и друга голяма тайна в живота си, свързана с мъж, за която категорично откаазва да говори. Тя има дъщеря Маша, която е отгледала сама, след бърз развод с баща ѝ.

Памела Прати е на 60 г. с тяло на моделка и ще се омъжва за първи път (СНИМКИ)

Альона е уверена, че след 50 г. животът не само не е свършил, но става още по-ярък и емоционален. Преди 4 години тя изживява красив роман с 25-годишен младеж, а в момента е в "период на букети, бонбони и чести срещи с бизнесмен, но не толкова млад като предишния ѝ възлюблен".

Альона е убедена, че няма нищо осъдително и необикновено една жена да се среща с по-млади от нея мъже, ако това носи взаимна радост./jenata.blitz.bg   

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

admin

admin 03.05.2019 11:23

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

kuka

kuka 03.05.2019 11:56

kучка

Браво

Браво 03.05.2019 14:12

По добре е да чукаш момчета отколкото да те чукат дядовци ... а момчетата се радват , че ги харесва истинска жена защото момичетата още немогат да ги оценят сексуално ! Това е , всички доволни !

Милинката тя...

Милинката тя... 03.05.2019 15:01

Актрисата била толкова шокирана от случилото се да му се невиди, че не си спомня номера на колата за да им се обади пак да я порят яко и в трите дупки :)

до Милинката

до Милинката 05.05.2019 6:55

И тебе ли те порят във всички дупки и хралупки?Виж как знайш от личен опит!

Гошо

Гошо 05.05.2019 7:00

Много скалъпена история. Или по-скоро фантазия. Качила се в кола... питала кой ще е първи... не помнела номера... не звъннала на куките... абе въобще... изнасилване отвсякъде.

akrigtan

akrigtan 05.05.2019 7:09

коя кака не обича агнешко .

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 05.05.2019 8:06

Преди това попитала ,кой ще ме изнасилва първи та да му извъртя една свирка.

СТРАНДЖАТА

СТРАНДЖАТА 05.05.2019 9:53

Въпрос на съдия към изнасилена чистачка докато е миела стълбището: - Госпожо, а вие не направихте ли опит да избягате и да се спасите - Как да избягам г-н съдия - от дясно парапет, от ляво стена, а напред вече бях измила с парцала...

Анонимен

Анонимен 05.05.2019 12:08

Изнасилването е трудно за преживяване, но винаги има тежки последствия. А развратът/ сексът със различни хора е грях, който погубва душата и води директно във ада, ако човек не се покае от цялото си сърце и цялата си душа.

адолфо

адолфо 05.05.2019 14:32

ТИПИЧНА РУСКА ПАЧАВРА,ТА И ГОРДА СЪС СЪЩНОСТТА СИ....ТЪПА КУЧКА!

санитар

санитар 05.05.2019 17:31

Най-обикновена руска курветина.