Астроложка смрази с прогноза за болната от рак Кейт Мидълтън

За принцесата на Уелс се носят много ужасни слухове

https://jenata.blitz.bg/zvezdi-i-shou/astrolozka-smrazi-s-prognoza-za-bolnata-ot-rak-keit-midltn Jenata.blitz.bg
Астроложка смрази с прогноза за болната от рак Кейт Мидълтън

Отсъствието на Кейт Мидълтън от обществения живот породи куп опасения и съмнения относно предстоящите й публични прояви.

Според официалните данни принцесата на Уелс е изправена пред сериозен вид рак. Подробности за нейното състояние и процеса на лечение се пазят в строга тайна.

По данни на кралския експерт Марк Рош, Катрин е била диагностицирана с рак на дебелото черво.

В средата на юни принцесата взе участие в парада, посветен на рождения ден на краля. Малко по-късно обаче се появи информация, че следващата й публична проява няма да е скоро. 

По думите на кралския експерт Кейти Никол, участието в Trooping the Color се е отразило негативно на състоянието на болната Кейт Мидълтън. И въпреки факта, че на събитието е изглеждала здрава и щастлива, й е било много трудно.

Болната от рак Кейт Мидълтън преминава през ада, ето какво я застигна

"Тя беше на крака дълго време. Предложиха й да седне и тя го направи с благодарност. Това предполага, че в момента не е толкова силна, колкото беше преди да започне лечението", казва Никол, цитирана от Entertainment Tonight.

Феновете на кралското семейство не спират с опитите да разгадаят причините за секретността около състоянието на Кейт Мидълтън, формулирайки различни, включително и ужасни, предположения.

Известната астроложка Василиса Володина също взе отношение по темата. Тя опита да предскаже бъдещето на херцогинята. За съжаление, прогнозата й изобщо не носи добри новини на почитателите на Мидълтън.

"Хороскопът на Кейт изглежда много потискащо. Няма признаци за подобрение през следващите месеци. А есента може да влоши нещата още повече. Неуместно е дори да говорим за подробности", написа астроложката в канала си в Telegram. 

Астролог шокира с прогноза за Кейт Мидълтън, може да умре до няколко месеца от…

Между другото, не само прогнозата на Володина звучи ужасяващо. Наскоро онколози разказаха за особеностите на рака на дебелото черво, за който се твърди, че е диагностициран при съпругата на принц Уилям.

Нещастието колоректален рак, сполетяло принцесата, е едно от най-често срещаните ракови заболявания в света и е лидер по смъртност сред другите видове рак.

Всяка година от него се разболяват около 1 милион души и повече от 500 000 умират. Прогнозата на специалистите е изключително мрачна: броят на случаите ще продължи да расте поне през следващите 20 години заради нарастващото и застаряващо население.

Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън в зловещото си ВИДЕО за рака

Туморът на дебелото черво може да бъде предизвикан от наследственост, външна среда (диета, канцерогени) или възпалителен процес. Застрашени от него са тези, които имат болни от рак роднини, както и тези, които водят нездравословен начин на живот.

Учените са направили и още едно интересно наблюдение: високите хора боледуват по-често от рак на дебелото черво. Рискът от развитие на тумор се увеличава с около 10% с всеки следващи 5 см.

Най-големият проблем е, че злокачественият тумор на дебелото черво се диагностицира късно, затова и смъртността от заболяването е много висока. Около 40% от пациентите умират в рамките на една година от момента на откриване на тумора.

Метастазите най-често се образуват в черния дроб и перитонеума. Без необходимото лечение повечето пациенти си отиват много бързо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай