logo

Елен Колева лъсна чисто гола, показа СНИМКА 18+ на…

Елен Колева лъсна чисто гола, показа СНИМКА 18+ на…

Красавицата е решила да използва филтри и гушка плюшено мече

Актрисата Елен Колева напоследък все по-често приковава погледите към себе си. Преди време брюнетката се бе отдала на много изяви на малкия екран в една от най-гледаните телевизии.

Голямо дупе: 6 души, които си сложиха импланти, а сега не могат да ходят

Няма как да не отбележим, че там Колева грееше.

Поредният начин да привлече вниманието към себе си е публикуването на изключително интимна снимка.

Как самотата влияе на здравето на сърцето

На кадъра актрисата е чисто гола. Тя е хванала мече и се е снимала без абсолютно никакви дрехи. На снимката се вижда най-апетитната част от нея – дупето й.

Калевска определено изглежда чудесно и си личи, че поддържа чудесна форма.

Явно, за да направи кадъра по-приемлив, Колева е решила, че той може да мине за картина или изкуство, ако го мине през филтър.

Фотосът е сниман в гръб. На него Колева е чисто голя, стояща права в спалнята си. Пред нея се вижда разхвърляно и неоправено легло, а в ръцете й се усмихва плюшено мече. Кадърът е гарниран и от цитат от любима книжка за всички деца „Мечо Пух“.

Мечо Пух и той си намери приятел и какво попита -
Ще бъдем ли приятели завинаги? – попита Той.

Естествено актрисата постига желания ефект, като кадърът е коментиран от десетки мъже и се радва на немалък брой лайкове. А ето какво гласят и част от мненията на потребителите в социалната мрежа:

"И колкото хубаво, толкова по хубаво също каза!!!Изпитвам огромно удоволствие, че съм мъж и съществува такава красота. Ммммм"

"Мисля че познавам тази жена"

"You're beautiful"

 

"Господи, каква жена!"

 

Няма как да не отбележим, че последно време Колева е много щастлива и това личи от постовете й в социалната мрежа. Нейни последователи коментират, че това се дължи най-вече на факта, че е полетяла отново на крилете на любовта.

Става дума за астралния близнак на актрисата - Дъглас, който живее в Лондон. От време на време красивата Елен публикува техни общи снимки и с усмивка се радва на коментарите след това от виртуалните си приятели.

В един от коментарите дори се казва, че новата й любов Дъглас, който често гостува в дома на актрисата в София, направо е одрал кожата на световноизнестния актьор Антонио Бандерас.

И макар да получава положителни коментари, засега Елен Колева не разкрива нищо от личния си живот. Нищо повече от това, което публикува от време на време. А и тя има достатъчно горчив спомен от предишни връзки, ставали обект на публично внимание, така че определено знае как да се пази.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки