Кралски биограф със страшна бомба за отношенията между Меган Маркъл и близките на принц Хари

Кралски биограф със страшна бомба за отношенията между Меган Маркъл и близките на принц Хари

Английската аристократка лейди Колин Кембъл реши да сложи край на всички спекулации по темата

Меган Маркъл никога не е била любимка на британското кралско семейство. 

Запознати казват, че членовете на знатната фамилия не са я харесвали още от самото начало - когато все още беше приятелка на принц Хари. Все пак холивудска актриса с развод зад гърба си не е най-добрата партия за един аристократ.

Някои вътрешни източници обаче твърдят, че Елизабет II и антуражът й, точно напротив, са били много доволни, че ще имат такава "прогресивна" снаха, която ще освежи имиджа на британското кралско семейство.

Лелята на принц Хари издаде невероятни тайни за Меган СНИМКИ

Те с всички сили помагали на Маркъл да се подготви за новата си роля и да стане достоен представител на кралския двор. За тяхно съжаление обаче, така и не успяха да "превъзпитат" независимата американка.

Има много слухове кога точно бившата американска актриса е станала трън в очите на близките на съпруга си.

Английската аристократка и биограф на принцеса Даяна лейди Колин Кембъл, която в момента работи над книгата си за херцозите "Meghan and Harry: The Real Story", реши да сложи край на всички спекулации по темата.

Падна голяма тайна за сина на Меган Маркъл и принц Хари

В интервю за "Дейли стар" тя разкрива истината по въпроса, разказвайки за първия сериозен конфликт, възникнал между Меган Маркъл и членовете на кралското семейство.

"Всички отказахме да повярваме на случилото се, но то се оказа истина. И определено нямаше да се отрази добре на бъдещето на Съсексови", казва писателката.

По думите й, първата сериозна кавга възникнала три дни след сватбата на Хари и Меган - на 22 май, когато принц Чарлз решил да отпразнува 70-годишния си юбилей.

Трябва да се отбележи, че принц Чарлз, подобно на кралица Елизабет, празнува рождения си ден не на датата, на която е роден (през ноември), а когато в Лондон времето се затопли. 

Меган Маркъл разкри истинската причина да се откаже от кралските привилегии

По време на официалния прием американката не се показала в най-добрата си светлина. А на следващия ден държанието й е било тема номер едно в целия дворец. 

Лейди Колин отказва да разкрие повече подробности преди излизането на книгата си. Според една от версиите обаче, новоизлюпената херцогиня е нарушила етикета и неудачно е допълнила речта на съпруга си, посветена на рожденика принц Чарлз. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай