logo

Меган Маркъл направила нещо много гнусно, за да разруши брака на Кейт Мидълтън

Меган Маркъл направила нещо много гнусно, за да разруши брака на Кейт Мидълтън

Слуховете за сложните отношения между двете херцогини не са от вчера и май са напълно основателни

Слуховете за сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не са от вчера. 

Въпреки че официалните представители на кралското семейство предпочитат да не коментират подобни спекулации, запознати източници непрекъснато твърдят, че конфликтът между двете херцогини е факт!

В дъното му изобщо не са различия в характерите или интереси. А нещо много по-страшно. Според Blind Gossip, бившата американска актриса изпитвала огромна завист към херцогинята на Кеймбридж. 

Между другото, Маркъл има много причини да завижда на съпругата на принц Уилям. Докато всички на Острова я подлагаха на безпощадна критика, отношението към Катрин бе напълно различно.

Меган Маркъл принуди Хари и Уилям да потъпчат клетва, дадена на принцеса Даяна

А представителите на британската преса направо се надпреварваха кой ще изложи херцогинята на Съсекс повече. Със сигурност Маркъл не е мечтала за такава слава!

"Тя ненавиждаше факта, че всички (особено съпругът й) обичат Мидълтън. Направо не можеше да търпи нейната популярност, перфектния й брак и децата й.

Мразеше самия факт, че през цялото време й се налага да седи или да ходи зад Кейт. Меган беше възмутена дори от това колко дебела изглежда до нея", твърди запознат източник. 

Маркъл забърка нов гаф! Оказа се в основата на катастрофа на десетилетието СНИМКИ

Тогава американката решила да действа. По думите на източника. именно Маркъл е човекът, който съобщил на пресата за изневярата на принц Уилям с близката приятелка на Кейт Роуз Ханбъри. 

Миналата година се появи информация, че докато Кейт е била бременна с третото си дете, херцогът на Кеймбридж е започнал да се среща с бившия модел и съпруга на маркиза на Чъмли. Дворецът, разбира се, отрече всичко, но неприятният привкус от тази история остана. 

Между другото, според различни източници, на Меган изобщо не й пукало дали историята е вярна. Най-важното за нея било да разруши привидно перфектния брак на Кейт и да видим какво ще стане по-нататък. 

Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган Маркъл

Това обаче далеч не е единствената клюка, която бившата актриса е пуснала по адрес на Мидълтън.

Казват, че Меган има пръст и в изтеклите в мрежата истории, че херцогинята на Кеймбридж има проблеми с теглото (някои хора смятат, че Катрин страда от хранително разстройство, което обяснява стройната й фигура), както и колко ужасна майка е Карол Мидълтън.

Запознати с враждата между двете твърдят, че дори сега, когато "съперниците" са разделени от хиляди километри, Меган Маркъл пази още козове в ръкава си. И най-вероятно "интригите" й срещу съпругата на принц Уилям няма да свършат дотук.  

Кой спечели войната: Британците разкриха коя обичат повече - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл

Струва си да се отбележи, че не всеки считат херцогинята на Съсекс за злодей, а Кейт - за невинна жертва.

Семейство Мидълтън не покани Меган на сватбата на сестрата на Катрин Пипа заради притеснения, че цялото внимание няма да е насочено към булката, а към известната гостенка от Лос Анджелис. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Куку

Куку 25.03.2020 20:58

Айде стига сте ни занимВали с това цигане, че и тъпо и злобно на всичко отгоре

Лили

Лили 25.03.2020 23:00

Винаги съм знаела, че лицето издава сърцето и вътрешния свят на човека! Това посмешище, тая църнилка, доказва това. След две години ще е бившата жена на принц Хари. Защото, кръвта вода не става!

Справедливост

Справедливост 25.03.2020 23:13

Меги беше позорно изритана от двореца за вечни времена. Много ниска топка беше за кралския двор. В дублажното студио ще се чувства добре.

Медия

Медия 26.03.2020 1:26

Или автора на статията е расистки настроен, или изобщо не е запознат с отношенията на персонажите от Кралския двор...Но пишем, измисляме си, а хората в коментарите ги избива на ритъм да плюят в един такт... Опомнете се бе Земляни!!!!!

Петя

Петя 26.03.2020 18:44

А вие от къде знаете, там ли бяхте бе лисунгери?

Eleonora_27

Eleonora_27 27.03.2020 6:51

Искам да приличам на Мегън! Тази статия е пълна лъжа! Мегън е прекрасна!

Аслан

Аслан 27.03.2020 9:45

Наистина това цигане неможе и на малкият пръст да се равни на другата херцогиня но циг..... си е циг.......

#metoo

#metoo 27.03.2020 11:08

Разведена американска "актриса" #metoo пробутвала свирки на еврейски режисьори в Холивуд... Да не говорим, че е 30% негърка, но черната расистка не комуникира с белия си баща, а само с африканци, от които краде пари с "фондацията си за Африка" ... принц Хари ще стои с нея само до време...

ChichoPei

ChichoPei 27.03.2020 20:01

Стига с тия английски вампири, кой знае на колко хора кръвта са изпили. Мегън се отърва да му мислят чучелата.