logo

Мистерията пада: Ето какво се случва с Кейт Мидълтън след бомбата на Меган

Мистерията пада: Ето какво се случва с Кейт Мидълтън след бомбата на Меган

Херцогинята на Кеймбридж само за минути от любимка на народа, трябваше да се превърне в лош герой, според плановете на Маркъл

Едва ли вече има човек, който да не е гледал интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с американската телевизионна звезда и водеща Опра Уинфри. 

Кралското семейство с жесток удар по Меган и Хари СНИМКИ

В емоционалния си разговор с нея Съсексови нападнаха кралското семейство на Великобритания и изкараха на бял свят много тайни от кухнята на роялите, обичани на Острова. 

Едно от най-тежките обвинения, освен това в расизъм, бе отправено към Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж само за минути от любимка на народа, трябваше да се превърне в лош герой, според плановете на Маркъл. 

Бомбата на Хари и Меган попарила принц Чарлз, не е за вярване какво е сторил

Реакция от двореца не закъсня, но не и такава конкретно от страна на принц Уилям и Кейт. Източници от Бъкингам обаче разкриха какво е направила херцогинята на Кеймбридж, след като изгледала скандалното интервю на бившата актриса.

Мидълтън била бясна, че е получила такава голяма доза неуважение и мръсотия по свой адрес. Кралският кореспондент Кети Никол разказва, че Кейт е била направо бясна, след като чула казаното от Меган.

По думите на експертката херцогинята на Съсекс не се е разгневила, защото е имала какво да крие. Според Кейт Меган се е опитвала натрапчиво да подчертае, че именно херцогинята на Кеймбридж е виновна за повечето неприятности и неразбирателства и именно тя е настроила всички против актрисата.

Меган получи звучен шамар от двореца Кенсингтън заради Кейт СНИМКИ

"Естествено, нямаше как Меган да каже това в прав текст, именно заради това реши да разкаже такава история за херцогинята на Кеймбридж", казва Кети Никол. 

Други източници от Бъкингамския дворец също твърдят, че Кейт била много ядосана. Предполагаше се, че думите на Меган и Хари ще са негативни, но Мидълтън просто не е очаквала да бъде ударена точно по този начин от тях. 

"Кейт повече никога няма да поздрави Меган. Тя не съществува за нея. Всички мостове са изгорени и няма сила, която да накара съпругата на принц Уилям да прости", коментират още служители в Бъкингамския дворец.

Много британци са съпричастни, че Мидълтън не отговори на обвиненията и се възхитиха на стоицизма й. 

Излезе наяве грозна манипулация на Меган Маркъл относно малкия Арчи

Кети Никол пък казва, че Меган и Хари са били наясно, че от Двореца никога няма да тръгнат да се оправдават или да оспорват казаното от тях. 

Според служители на Двореца, ако Меган реши да се върне във Великобритания, то по-добре да не се свързва с Кейт, защото този път ще бъде по-сериозно разплакана и няма да получи извинение за това. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай