На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

Всички се питат защо бъдещата принцеса на народа носи на едната си ръка два часовника

Тази година се навършват 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна, при която на 31 август 1997 тя загина при автомобилна катастрофа в Париж. Макар отдавна да не е сред нас тя си остава една от най-харесваните и обичани жени в света.

Принцесата на народа, както е известна още, е пример за подражание на милиони жени по света.

Списание "Мери Клеър" реши да разкрие една голяма мистерия, свързана с принцеса Даяна, която дълго време е мъчила всички.

Тя се касае за една любопитна снимка на бъдещата тогава принцеса, направена през топлия юли на далечната 1981 г., дни преди дългоочакваната сватба на века с принц Чарлз.

Необикновената история на Принцеса Даяна – срамежливото момиче, което разтърси кралската мода (СНИМКИ)

На фотоса Даяна е заснета на игра на поло, в която принц Чарлз е участвал, а младата и влюбена жена била там, за да подкрепи своя бъдещ съпруг.

На снимката прави впечатление, че Даяна носи на едната си ръка двата часовника.

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (СНИМКИ)
 

Всички се питали „Защо?”. 

Е, отговорът е съвсем прост. 

15 тайни за красота, които принцеса Даяна спазваше и изглеждаше зашеметяващо (СНИМКИ)

Единият часовник (в златно) e нейн, другият, с кожена верижка, на принц Чарлз. Според изданието бъдещата принцеса носи часовника на Чарлз, за да му донесе късмет по време на играта.

Падна голяма тайна: На сватбата си Мегън Маркъл бе с нещо, което принцеса Даяна носеше малко преди трагичната си смърт (СНИМКИ)

Списанието припомня, че някога рицарите връзвали на гърба си малка кърпичка, която им е дадена от дамата на сърцето им, за да им носи късмет по време на тежките сражения и по подобен начин Даяна носи часовника на Чарлз. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Бай Ганьо

Бай Ганьо 20.08.2018 15:26

Първо списанието е Мари Клер, а не Мери Клеър и второ не бях чувал досега за кожена верижка на часовник. Обикновено от кожа правят каишки.

Люси

Люси 20.08.2018 20:48

Прекрасна , невероятна жена , стилна и умна... Ще остане в историята а и в сърцата на хората със прекрасните си синове ...

йокин

йокин 21.08.2018 18:00

Ама,се ''фана'',с арабина и...

Неон

Неон 23.05.2019 15:07

Ама че сравнение. Не се е сражавала тя, а мъжът й! Той е трябвало да носи нейния часовник (или кърпичка). Просто й е дал своя, за да не го счупи през време на играта. Голяаааама мистерия, няма що!