logo

Орнела Мути на 65 - как изглежда сега секс символът на италианското кино през 80-те години СНИМКИ

Орнела Мути на 65 - как изглежда сега секс символът на италианското кино през 80-те години СНИМКИ

Актрисата участва във филма „Укротяване на опърничавата“, където „опитомява“ Адриано Челентано

Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите актриси през 80-те Орнела Мути, чието пълно име е Франческа Роман Ривели?

Франческа е родена в Рим в обикновено работещо семейство. Тя била на 13 години, когато момчетата започнали да се взират в нея и фигурата й започнала да се „закръгля“. Мути позирала гола, тайно от майка си, за една художествена школа и в същото време участвала в мъжки списания, заради което почти била изгонена от училище.

Как изглеждала настоящата първа дама на Франция на младини ВИДЕО

Орнела била безразлична към киното, но на едно от прослушванията, на които сестра й я завела, тя преминала през селекцията за филм. След снимките тя става повече или по-малко известна и е поканена да участва във филми с основно еротичен характер.

По това време младата актриса получава интересния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава все повече покани да се снима.

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Тя участва във филми като "Последната жена" (1976) и "Новите чудовища" (1977). 

Партньори на актрисата са били Микеле Плачидо, Ален Делон, Жерар Депардийо.

Актрисата участва и във филма „Укротяване на опърничавата“, където „опитомява“ Адриано Челентано. Двамата играят заедно повече от веднъж и това води до развитието на романтична връзка. Тъй като Челентано не планира да напусне съпруга си, тази връзка е краткотрайна.

Освен в италиански ленти, Орнела Мути участва и в американски и европейски филми. И така, едно от най-добрите й изпълнения е ролята й в сериалите "Граф Монте Кристо" и "Флаш Гордън". 

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Наскоро през 2016 г. тя стана главна звезда в клипа на Александър Ревва „Като Челентано“, а също беше и гост-звезда в предаването „Вечерен Ургант“.

В интернет се появи информация, че Франческа е сменила местожителството си и се е преселила в Русия. Орнела Мути също действа и като жури на Московския филмов фестивал.

Сега актрисата е на 64 години, през март се подготвя да отпразнува 65-ия си рожден ден. С възрастта жената не е загубила красотата си благодарение на здравословна диета и спорт. Младият й избраник е потвърждение за това (настоящият й любовник е с 10 години по-млад от нея)./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 10.03.2020 11:05

http://coronavirus.eti.pw

йокин

йокин 11.03.2020 17:56

То затуй казват,СТАРОСТ-НЕРАДОСТ.

Мариана

Мариана 12.03.2020 16:59

Такава красота не се ражда често!