logo

Падна голяма тайна за мистериозното гадже милионер на принцеса Леонор СНИМКИ

Падна голяма тайна за мистериозното гадже милионер на принцеса Леонор СНИМКИ

През 2022 г. европейските таблоиди се напълниха със снимки на непознат младеж, който правеше компания на испанското кралско семейство по време на великденските празници

Както всяка знатна особа, на която й предстои да стъпи във власт, и дъщерята на принц Филип и Летисия Ортис Леонор си има своите неразказани истории. 

Всеки знае, че кралските семейства са пълни с тайни, драма и най-вече богатство. Затова и е напълно логично една принцеса да се среща с мистериозен милионер.

Не е за вярване какви хубавици са станали порасналите щерки на кралица Летисия СНИМКИ

През 2022 г. европейските таблоиди се напълниха със снимки на мистериозен младеж, който правеше компания на испанското кралско семейство по време на великденските празници. Най-заклетите фенове на знатната фамилия се поразровиха и успяха да разберат, че името му е Габриел и е по-голям от Леонор с една година.  

Информацията за Габриел е доста оскъдна. Младежът произхожда от богато американо-бразилско семейство. Баща му е инвеститор в немската Deutsche Bank, а майка му работи в сферата на рекламата.

Въпреки че родителите му разполагат с много средства, той самият не е милионер (поне не още), тъй като цялото богатство е в ръцете на родителите му.

Младежът знае няколко езика. В допълнение към португалския, родният език на майка му, той говори английски и малко немски.

Кралицата на Испания прикова погледите към себе

Габриел и Леонор се запознават, докато учат.

През 2021 г. бъдещата кралица на Испания постъпи в интерната UWC Atlantic College в Южен Уелс. Запознати източници казват, че Габриел и Леонор са започнали да се срещат, веднага след като момичето е влязло в учебното заведение.

Въпреки топлите отношения на младите влюбени и дори факта, че семейството на Леонор изглежда е приело момчето, двойката има доста несигурно бъдеще.

След завършване на обучението си Леонор ще трябва да постъпи на военна служба, за да бъде готова да поеме задълженията си на кралицата и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Испания.

Кралят и кралицата на Испания шокираха с решение за голямата си дъщеря

Принцесата ще прекара по една година във всяка от военните академии на страната: военновъздушните сили, флота и армията.

Що се отнася до Габриел, той вероятно ще се върне в Ню Йорк, за да продължи образованието си. Преди да постъпи в интерната, той е живял именно там.

По данни на немското издание Bunte, преди заминаването си за Обединеното кралство, той е посещавал елитен пансион в Бруклин, където е играел футбол и лакрос и се е занимавал с изкуство.

Ако двойката успее да преодолее дългата раздяла и не се разпадне, ще станем свидетели на още един съюз между кралска особа и човек, родом от богато, но не и аристократично семейство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

кити

кити 08.08.2023 20:24

Двамата не ми харесват..

Даже

Даже 09.08.2023 0:14

испанските сигани изглеждат по-добре от него.

Хую

Хую 10.08.2023 13:05

Боли ма Х.У.Я. за тази кучка.

Крисия

Крисия 01.11.2023 11:05

Пълен мангал