logo

Пипа Мидълтън се показа почти гола след раждането и втрещи всички с фигурата си (СНИМКИ)

Пипа Мидълтън се показа почти гола след раждането и втрещи всички с фигурата си (СНИМКИ)

Пипа Мидълтън показа невероятна фигура само два месеца след раждането на малкия Артур. 35-годишната сестра на Кейт бе уловена от папараци по време на почивката на Карибите, където замина със семейството си. 

Бременната Пипа Мидълтън събра погледите на всички (СНИМКИ)

Фигурата й е определено перфектна. 

Пипа Мидълтън реши да празнува Нова година точно на карибския остров Св. Бартоломей, който е любимо място за отмаряне на много от световните звезди. Именно там тя е била заснета заедно със съпруга си Джеймс. Облечена в бял бански от две части Пипа показа съвършено тяло и въобще не е за вярване, че само преди два месеца е родила. 

Паднаха големите тайни на сестрите Мидълтън, които всяка жена трябва да спазва

На почивката заедно с Пипа Мидълтън бяха нейните родители и брат й Джеймс, който се показа с новата си приятелка. Явно не се притесняваше, че наоколо гъмжи от фотографи, защото се целуваше страстно с любимата, коментират западните издания. 

Цялата компания е отседнала в един от хотелите на бащата на Джеймс Матюс.


Пипа Мидълтън роди първото си дете през септември в болница Сейнт Мери в Лондон. Тя отиде там по препоръка на сестра си, която роди на същото място и трите си деца. / jenata.blitz.bg

Коментирай

ха стига слагане, а защо ли?

ха стига слагане, а защо ли? 06.01.2019 12:04

Това ли е перфектна фигура? Нищо особено. Авторите на материала и отделилите им място са много великодушни. Има диспропорции и специфики на фигурата си - нищо лошо и странно. Повечето от хората ги имат. Аз например изглеждах така и на 55 години.