logo

Сензационно: Непосредствено преди смъртта си Даяна подобно на Меган искала да…

Сензационно: Непосредствено преди смъртта си Даяна подобно на Меган искала да…

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разказва за намеренията й

Мнозина твърдят, че намират куп прилики (в трагичната) съдба на покойната принцеса Даяна и снаха й Меган Маркъл. Дали действително има паралели между двете всеки приценява сам за себе си.

Сега обаче приближен до кралското семейство на Великобритания наруши мълчанието си и сподели доста пикантни детайли от живота на покойната лейди Ди.

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разкри какво е искала да направи Даяна малко преди трагичната й смърт.

Оказа се, че в основата на това са били синовете й – принцовете Уилям и Хари. Именно необичайните планове на принцеса Даяна я обвързаха отново със снаха й Меган Маркъл.

„Принцеса Даяна e искала да избяга в Холивуд с двете си деца и да озвучава филми - поразително сходство с нейната снаха Мегън Маркъл“, разказва приближеният до кралското семейство пред Дейли Мейл.

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разказва за намеренията й да заведе синовете си Уилям и Хари в САЩ, докато връзката й с Доди Ал Файед е процъфтявала.

Това не е първи път, в който принцесата се сблъсква с Холивуд - само пет години преди смъртта й, Кевин Костнър я ухажва усилено да участва в евентуалното продължение на „Бодигардът“ от 1992 г.

„Даяна искаше да започне да разработва документални филми по три благотворителни проекта. Планираше да прекарва много време в Холивуд“, казва Пиърс и допълва, че принцесата се е консултирала с топ холивудски мениджъри и агенти относно амбициите си за създаване на филми.

Разкритията за намеренията на принцесата идват в нейна памет по повод 24-та годишнина от смъртта й. Принцесата почина следкатастрофа в тунел в Париж. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 02.09.2021 10:03

Нееееее, нищо общо нямат Диана и принцеса Пинокио. Народът на Англия харесваше първата и не може да понася втората. Защо ли? Отговорът показва, колко са различни, а не еднакви.

futurehealth

futurehealth 02.09.2021 10:34

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/