Виктория Бекъм призна за голяма лична драма! Певицата страда от болест, която е предала и на децата си

Виктория Бекъм призна за голяма лична драма! Певицата страда от болест, която е предала и на децата си

Семейство Бекъм, без съмнение, са една от най-известните фамилии в света, а медиите с притаен дъх очакват всяка новина покрай тях. Дълго време в пресата се пишеше за многобройните изневери на Дейвид Бекъм и за това, че съпрузите много скоро ще се разделят.

Напук на слуховете обаче двамата не спират да публикуват щастливи снимки в социалната мрежа. 

Според едни по този начин Дейвид и Виктория целят да замажат очите на хората. Други пък не спират да се радват, че всички писания за раздялата им си остават само слухове. 

Виктория Бекъм претърпя инцидент, на лицето й лъсна кървава рана (СНИМКИ)

И Дейвид, и Виктория нямат нищо против да споделят подробности от личния си живот. Стига въпросите на журналистите да не преминават границите на позволеното.

Така например в последното си интервю бившата Спайска призна, че от най-ранно детство страда от дислексия - често срещано състояние, което засяга мозъчната дейност по време на писмен и говорен процес. Тя е свързана основно с проблеми при четене и се предава по наследство. 

Ледената кралица Виктория Бекъм направи шокираща интимна изповед! (СНИМКИ)

Хората, страдащи от дислексия, понякога се нуждаят от повече време, за да възприемат информацията.

Виктория споделя, че училището не й е вървяло много. Научила се е на самодисциплина, благодарение на която е успяла да постигне всичките си успехи. 

За съжаление, заболяването се е предало и на четирите й деца.

Експерт по езика на тялото анализира последните СНИМКИ на Виктория Бекъм и разкри огромна тайна

Най-голямото от тях - 20-годишният Бруклин, дори напусна престижния университет в Ню Йорк след края на първи курс, макар че и към момента липсват доказателства, че се е отказал от ученето заради заболяването.

Източници, близки до звездната фамилия, обясниха, че Бруклин се е решил на тази стъпка, защото много му липсвало семейството и вече не иска да учи, а да работи. 

Както виждаме, болестта не е успяла да попречи на Ледената кралица да се реализира първо като певица, а после и в света на модата.

Неподозирани факти и много модни СНИМКИ на Виктория Бекъм

Напълно вероятно е наследниците й също да не станат световноизвестни учени, но пък да превърнат някое от хобитата си в успешен бизнес. 

Към Бруклин например отдавна проявяват интерес куп модни агенции. Доста хора очакваха да тръгне по стъпките на баща си и му предричаха бляскава футболна кариера, но момчето не прояви интерес към зеления килим. 

Ледената кралица Виктория Бекъм направи нещо, което шокира мнозина и ги остави без думи (СНИМКИ/ВИДЕО)

16-годишният Ромео също не избра пътя на баща си. Той е влюбен в тениса, но страдал много, че ще разочарова татко си.

"Бруклин беше първият, който каза, че не иска да играе футбол. След това и Ромео направи същото. Помня как ми каза: "Не искам да разочаровам татко".

Аз му отговорих, че баща му иска просто той да е щастлив. Сега играе тенис всеки ден", разказва Виктория. 

Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМКИ)

14-годишният Круз пък е увлечен сериозно от музиката и танците. Не е изключено някой ден да го видим на сцената като член на някоя банда. Също като майка си.

Единствената надежда на Дейвид е дъщеря му Харпър. "Тя обича футбола и играе всяка неделя. Момчетата не играят и това е сърцераздирателно. Те имат талант, но сега за Харпър...

Гледам я с голям ентусиазъм", признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ivan

Ivan 01.04.2019 3:05

Na tova zaboliavane v Bulgari mu kazvat. bavnorazvivan. Ili. Tapanar, chovek koito ne moze da asimilira obiknoven iskaz.