logo

7 тайни парични ритуала за богатство!

7 тайни парични ритуала за богатство!

Правете ги в продължение на една седмица и резултатът няма да закъснее

На всички ни се струва, че парите никога не са достатъчни и затова се опитваме да ги привлечем в живота си по всички възможни начини. Има много ритуали и вярвания, свързани с получаването на материално богатство. 

Наскоро от jenata.blitz.bg споделихме кои са петте зодии, които са обречени на безпаричие, но сега за баланс ще разкрием седем тайни, които ще внесат голямо финансово състояние в живота на всеки един от нас. 

Опитайте тези ритуали в продължение на една седмица и резултатът няма да закъснее.

Ето кои са седемте тайни парични ритуала:

Понеделник
Ако понеделник се е паднал на 13-и, тогава в 13:13, седейки на масата, пребройте 13 монети. След това ги пребройте още 13 пъти в рамките на един час.

Вторник
Ако откриете стара почерняла или надраскана монета, скрийте я в портфейла си. Колкото по-големи са сметките близо до тази монета, толкова повече печалба ви очаква.

Сряда
Сменете 5 лева в малки монети и ги раздайте на бедните хора – това ще ви „защити“ от лични неуспехи и финансови проблеми.

Четвъртък
Преди да излезете от къщата в четвъртък, дръжте сгъната банкнота между дланите си и я доближете до „третото си око“ – точката между веждите. Пожелайте си пари за помощ и защита и съвсем скоро ще ги получите.

Петък
Напишете лист хартия думите: „В градината има цветя, портфейлът ми е моята градина, не се страхувам от неприятности. Ти не си за мен, аз съм от теб. Ура!”, Зашийте листа хартия в подплатата на някоя горна дреха, която носите най-често, или го скрийте в портфейла си, а може и в калъфа на телефона. Важното е тази бележка максимално дълго време да е близо до вас.

Събота
Поставете грах и стотинка в плик. Скрийте го в кухнята, където никой не може да го види. Вярва се, че така парите ще се умножат като грахчета в шушулка и къщата ви ще се напълни с пари.

Неделя
Вземете чинийка и изсипете сол в нея, по време на което кажете: „Докато солта е солена, аз не се страхувам от скръб и каквато и да е глупост, махай се, бедност. Отсега нататък и завинаги!“. Поставете портфейла си върху солта в чинията, а на сутринта го приберете в чантата си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай