logo

Бъдеща булка даде една от роклите си на бременната си свекърва и съжали жестоко

Бъдеща булка даде една от роклите си на бременната си свекърва и съжали жестоко

Бях шокирана и много ядосана. Със сълзи в очите й се обадих, но тя не вдигна телефона, жалва се разочарованата невеста

Майката на младоженец се издокара с булчинската рокля на бъдещата си снаха на парти, качи снимки от тържеството в социалната мрежа и предизвика страшен скандал. За неприятната случка сподели самата невеста в портала Reddit.

Бъдещата булка разказва, че тъй като с годеника си очакват бебе, решили да се оженят на скромна церемония. За събитието тя избрала рокля с макси дължина, украсена с мъниста, за 300 долара. Роклята била вечерна, но малко приличала и на булчинска. 

Свекърва избра скандален тоалет за сватбата на сина си и подлуди булката СНИМКИ

Докато подготвяли сватбата обаче, майката на бъдещия й съпруг изненадващо узнала, че чака бебе, въпреки че преди това смятала, че вече не може да има деца. И я помолила да й заеме един от тоалетите си за партито, което организирала в чест на нероденото си дете, защото нейните вече й били малки. 

"Съгласих се, но после в социалната мрежа видях, че се забавлява, издокарана в сватбената ми рокля! Бях шокирана и много ядосана. Със сълзи в очите й се обадих, но тя не вдигна телефона", жалва се разочарованата булка.

Когато се прибрала вкъщи, започнала да крещи на свекърва си и я заплашила, че ще накълца на парченца нейната булчинска рокля. А в отговор майката на любимия й я нарекла луда.

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

"Мъжът й се опита да ни успокои, но аз продължих да крещя. Имаше достатъчно време и пари да организира скъпото си парти, но не и да си купи рокля!", възмущава се потърпевшата.

Публикацията й отприщи лавина от коментари.

"Тя е луда, ако смята, че е добре да носи булчинската рокля на някой друг", "И двете се държите така, сякаш сте на пет годинки", "Свекърва ти греши, но и ти си се държала прекалено грубо", "Струва ми се, че всяко момиче ще излезе от кожата си, когато научи нещо подобно", пишат интернет потребителите под публикацията й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Г Р У Ю

Г Р У Ю 08.05.2022 13:16

АМАН ОТ КУРВОЛЯЦИ БЕ,И ДВЕТЕ БРЕМЕННИ МАСТИЙ ЩЕ СИ ИЗДЕРАТ ОЧИТЕ

Ама

Ама 09.05.2022 1:43

Ние мразиме децатА