logo

Как живее едно нестандартно семейство, в което най-добрата приятелка на дъщерята ѝ стана мащеха  (СНИМКИ)

Как живее едно нестандартно семейство, в което най-добрата приятелка на дъщерята ѝ стана мащеха  (СНИМКИ)

Сравняват ги с Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас. Но не само заради голямата разлика във възрастта, а и защото двойката изглежда възхитително. 

В съвременния свят всичко е възможно. Вече не само хора от един пол могат да се бракосъчетаят, но и най-добрата ви приятелка спокойно може да се преквалифицира във ваша мащеха. Именно така е станало в едно американско семейство.

27-годишната Тейлър Лахман от Финикс, щата Аризона очаровала бащата на най-добрата си приятелка - 54-годишния пенсионер Карн. По думите на девойката в началото тя постоянно се чувствала виновна заради своите чувства.

Независимо от всички проблеми, сега семейството е много щастливо. Приятелките, заедно с бащата (а за Тейлър съпруг) даже заедно пътешестват и почиват по-време на отпуската. 

Тейлър и Карн са заедно вече 5 години и младата съпруга признава, че тя и съпругът ѝ дори не са очаквали, че нещата ще стигнат толкова далеч.

След като се запознали и започнали да си общуват отблизо, те открили, че имат много общи интереси - обучат музиката, пътешествията и веселието. Така, скоро след като се запознали, те заживели заедно. 

И до ден днешен мнозина ги възприемат като баща и дъщеря, но сега те вече имат и подкрепата на член от семейството, който в началото бил шокиран от новината. 

"Когато се срещнахме за първи път, аз работех с дъщеря му и тя беше най-добрата ми приятелка. Тогава той беше женен, а аз имах приятел. В началото си помислих, че той е много красив - винаги са ме привличали възрастните мъже. И между нас се завърза флирт", разказва Тейлър.

"Ние се познавахме с Аманда от една година и аз се чувствах виновна за връзката ми с баща ѝ. Но с течение на времето преодоляхме това. Тя знае, че аз винаги ще съм с нея и ще има подкрепата ми във всяка ситуация", уверява Тейлър. 

Майка ѝ в началото също не била никак радостна, че дъщеря ѝ се среща с бащата на най-добрата ѝ приятелка. Но времето минавало и постепенно отношенията се нормализирали. Сега семействата често си гостуват и отбелязват празниците зад една маса. 

27-годишната брюнетка е убедена, че нейният съпруг е "много красив, образован, умен и успешен човек". Тя признава, че е било необходимо известно време докато свикне с отношението на околните към връзката им. 

Тейлър и Карн вдигнала сватба в Мексико. На частната церемония присъствали само 25 гости./jenata.blitz.bg 

Коментирай

Греек

Греек 28.10.2018 7:04

Супер изглеждат и двамата. Дано да има повече такива двойки,

Глория

Глория 28.10.2018 10:47

Къде в света има мъже пенсионери на 54. Със сигурност не е пенсионер а милионерррр.

някой

някой 28.10.2018 12:54

В България има колкото щеш, че и отгоре! Всичките крълошапковци са млади пенсионери със завидни ( за обикновенните хора от трета категория) пенсии. Така че, насочете си вниманието в България и може и да ви излезе късмета! :)

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 28.10.2018 14:20

Аууууууу.На старият вълк му се прияло агнешко.

Една жена

Една жена 28.10.2018 18:23

Напълно нормално нещо в днешно време. Харесвам такива двойки и моята дъщеря има връзка с бащата на нейна съученичка. Аз съм много за такива връзки. Аз също имам връзка с 15-години по-млад мъж.

уффффф

уффффф 30.10.2018 14:20

щуротии..

oooooo,

oooooo, 30.10.2018 14:21

е, след десетина години ще има много баджанаци. "Гладно" стои ли се?