logo

Каролина показа как да се отървем от неприятните миризми в банята и тоалетната ВИДЕО

Каролина показа как да се отървем от неприятните миризми в банята и тоалетната ВИДЕО

Оказа се, че е не е необходимо да използваме „агресивни“ почистващи препарати и да задръстваме помещението с ароматизатори

Понякога каквото и да правим неприятните миризми в дома ни остават. Сякаш това важи най-вече за банята и тоалетната.

Въпреки редовното почистване на това помещение, а дори и да са отделни пак мнозина се сблъскват с този проблем, може да остане неприятна миризма. 

Повечето хора си мислят, че спасението е в това да мием помещението с „агресивни“ почистващи препарати или да го напълним с ароматизатори. Е, да, но не съвсем.

Цял живот сме правили голяма глупост с ароматизатора на тоалетната чиния ВИДЕО

Оказа се, че има няколко лесни трика, благодарение на коиро може да се отървем от неприятната миризма в банята и тоалетната.

Тук на помощ се притече блогърката Каролина Макколи. Тя сподели страхотни трикове в профила си в Instagram как да се отървем от неприятната миризма.

„За да няма миризма от кофата за боклук, трябва да капнете няколко капки етерични масла върху памучни топки и да ги поставите под торбата. 

За да почистите тръбите в мивката, трябва да изсипете сода за хляб в отвора и да го полеете с оцет“, препоръчва Каролина.

Тоалетната ви винаги ще блести от чистота благодарение на тези супер бомбички

Освен това тя съветва да изсипете почистващ препарат за тоалетна на четката за тоалетната, а върху тоалетната хартия да капнете няколко капки етерично масло.

Повече за страхотните съвети как да се отървем от неприятната миризма в банята и тоалетната може да видите в следващото видео. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

една

една 07.03.2022 13:59

като си държите боклука с дни ине миете банята редовно никакви трикове за мързел няма да помогнат,само ще смесите миризми.