logo

Младеж цял живот се чудеше на близостта със сестра си, истината го остави без думи ВИДЕО

Младеж цял живот се чудеше на близостта със сестра си, истината го остави без думи ВИДЕО

Имах чувството, че има нещо, което не ми се казва, но никога не попитах, споделя Шам в профила си в TikTok

Блогър от САЩ цял живот се изумяваше от близките отношения с по-голямата си сестра, докато на 21 години не узна шокиращата причина. Оказало се, че майка му всъщност му е баба, а сестра му - биологичната му майка. 

Потребителят на TikTok Шам Грифис от Ню Йорк сподели с последователите си как е открил, че всичко, което е мислил за семейството си, се е оказало огромна лъжа.

"Представете си, че имате един член на семейството, с когото винаги правите всичко заедно. Ние имаме неразривна връзка - тя ме прикриваше, аз я прикривах. Понякога сме се карали, като всички братя и сестри. Въпреки това никой на тази планета не можеше да застане между нас", разказва Шам. 

Тийнейджърка заряза гаджето си, той се хвана с майка й, а накрая...

Младият нюйоркчанин добавя, че биологичната му майка, която той смятал за сестра, е забременяла в ранна възраст. "Тя е такъв човек, който никога не би направил аборт. Следователно за подобен изход не е можело и дума да става", казва още Грифис. 

Малкият Шам с майка си 

Така баба му предложила да го отгледа като свой син и да му разкаже цялата истина, когато стане достатъчно голям, за да я приеме. 

"Те са се разбрали баба да ме отгледа като свое дете, докато не навърша 18 години. Но, честно казано, докато растях, винаги чувствах тази връзка с по-голямата си сестра. Тя ми даваше такава майчина атмосфера, както подобава на по-големите сестри, но беше на някакво различно ниво.

Младоженка преспа със свекър си, не е за вярване какво се случи после

Просто имах чувството, че има нещо, което не ми се казва, но никога не попитах. Израснах в доста любящо семейство, което не съм поставял под съмнение", разказва още той.

Биологичната майка на Шам днес

Но първоначалният план на бабата не се изпълнил. Шам не е научил истината нито на 18, нито на 19. Дори на 20 години той не чул нищо нито от баба си, нито от родната си майка. 

"Не ми казаха нищо, докато не навърших 21 години, защото чувствали, че не съм готов да чуя истината преди това.

Вярна съпруга роди дете от чужд мъж, а щом нейният разбра... СНИМКИ

Но след тази новина нищо не се промени. Честно казано, макар че ме изуми, истината направи отношенията ни десет пъти по-добри. Каквото и да се случи, това е животът. Няма да лъжа - тя е най-добрият ми приятел", посочва в заключение американецът. 

 

@sham.griffs

Reply to @jerinawilson ##greenscreen ##viral ##familysecrets ##mom ##fyp

original sound - sham

Интернет потребителите са трогнати от историята на блогъра. Те подкрепят майка му и баба му в коментарите си и смятат, че двете са извършили достойно дело, въпреки измамата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Зеленоок

Зеленоок 28.09.2021 13:05

Дрън дрън та пляс....

Шибек

Шибек 28.09.2021 23:09

Тоз си ..бал майката

Иван Петров

Иван Петров 29.09.2021 7:11

Маймуни сър.

Виктор

Виктор 30.09.2021 2:24

САЩ са световна сбирщина на всякакви извратеняци. Много хора остават по някога неприятно изненадани от ''американската мечта.

Гочо нюйоркски

Гочо нюйоркски 30.09.2021 7:30

Пишете нещо и за прабабата , как е , и тя ли е , някъде около 25 , млада булка , ли е , може тя да е най хубавата. Аслъ