Мъж уби жена си и дъщеря си за пари, за целта използва змия

Мъж уби жена си и дъщеря си за пари, за целта използва змия

В Индия роднините на жертвите на нападения от кобра имат право на обезщетение в размер на 400 хиляди рупии на жертва

В Индия мъж призна, че е убил жена си и дъщеря си с помощта на кралска кобра срещу обезщетение от 800 хиляди рупии (около 17 000 лева).

Басанти Патра и нейната двегодишна дъщеря бяха намерени в дома им в село Адхейгаон, Одиша, на 7 октомври. И при двете бяха открити ухапвания от змии. Влечугото също беше в стаята.

Шок: Свещенослужителка преподава на студенти БДСМ

Лекарите не можаха да помогнат на пострадалите, понеже беше късно. Полицията реши, че е имало нападение от дива кобра и не продължи разследването.

Скоро обаче бащата на жената обвини съпруга й Ганеш, че е убил нея и собствената им дъщеря с кобра заради пари, тъй като в Индия роднините на жертвите на нападения от кобра имат право на обезщетение в размер на 400 хиляди рупии на жертва.

Доведен е змиеводител за оглед, който посочи, че ухапванията на жертвите са на едно и също място - по краката, малко над глезените, което му се стори странно. Змията обаче останала в стаята след нападението, което не е характерно за дивите кобри.

Специалистът отбеляза още, че жертвите не са крещяли след ухапване, въпреки че отровата на кобрата причинява силна болка.

Жени разкриха кои черти в мъжа ги печелят на мига

Следователите теоретизираха, че Патра и дъщеря й са били приложени някакви успокоителни, преди змията да атакува.

Месец след инцидента Ганеш Патра призна за престъплението. Той разказа, че купил кобрата на 6 октомври под претекст за извършване на религиозен ритуал. След това пуснал змията в стаята, където спяла жена му и дъщеря му, а той легнал в друга стая.

В момента полицията изяснява дали продавачът на змии е знаел с каква цел мъжът е купил от него кобрата. Разследващите изясняват и дали други лица не са замесени в престъплението./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Marta

Marta 27.11.2023 20:40

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpa), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема----- http://gg.gg/blumag

bdr

bdr 27.11.2023 20:50

мангали