logo

Необичайна история: Мъжът видя неочакван гост на сватбата си и избяга

Необичайна история: Мъжът видя неочакван гост на сватбата си и избяга

Заключил се в къщата с близките си и не пуснал никой, който искал да говори с него, включително булката и нейните родители

Потребител на Reddit разказа историята как брат й избяга от собствената си сватба, когато видя неочакван гост. Както обясни момичето, това е майка им.

Според автора на поста тя и братята й винаги са имали лоши отношения с майка си. Героинята на историята обясни, че родителите им са се развели преди много години поради нездравословната й ревност. По-късно баща им се жени за друга жена, а майка им се омъжва за друг мъж.

В същото време разказвачът отбеляза, че отношенията между децата и майка им са трудни. Например, когато втората съпруга на баща й загива при инцидент, тя решила да празнува. Когато децата научиха за смъртта на мащехата си и започнаха да плачат, тя заяви, че само безполезните хора плачат за смъртта на хора като втората жена на баща им. В резултат на това бащата на момичето получи пълно попечителство над децата, но понякога те отивали да посетят и майка си.

Всички знаем за ползите от водата с лимон, обаче правим една голяма грешка!

Годеницата на брата на разказвача, с която той излизаше от около три години, знаеше за трудните отношения между годеника й и майка му, но вярваше, че той драматизира. Момичето постоянно го уверяваше, че трябва да подобрят отношенията си.

„Когато планираха сватбата, нямаше признаци, че нещо може да се обърка. След това пристигнахме в църквата и там имаше майката, съпругът й и децата им“, споделя героинята на историята. Тя допълни, че веднага се обадила на брат си и го предупредила, че на сватбата е пристигнал неочакван гост. Младоженецът незабавно информира булката за това и разбра, че именно тя е поканила майка им.

Веднага изхвърлете тези 15 неща от дома си, ако... СНИМКИ

В резултат на това човекът избяга от собствената си сватба. Заключил се в къщата с близките си и не пуснал никой, който искал да говори с него, включително булката и нейните родители. Младоженецът каза, че се смята за предаден, след като любимата му е поканила майка му. Родителите на булката се заканиха да го съдят, ако не се ожени за дъщеря им, и да си върнат парите, похарчени за сватбата.

Въпреки това, роднините на младоженеца и повечето от потребителите на Reddit подкрепиха решението на човека. В коментарите към публикацията мнозина отбелязаха, че е имал късмет да избегне брак с мъж, който се опитва да го манипулира, контролира и също така не зачита неговата гледна точка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гаврът

Гаврът 09.12.2021 18:59

Никога не съм виждал по-неграмотно преведен текст.

Ели

Ели 09.12.2021 23:30

Страшен превод. Особено последното изречение, при което дълбоко се замислих, младоженеца ще се жени ли или омъжва в крайна сметка.

Филолог

Филолог 10.12.2021 18:00

Има ли преводач в сайта, а редактор?

ПИК

ПИК 11.12.2021 8:52

Какво не разбрахте,бре !Булката е мъж,зетя е снаха,;майката е дъщеря на яловата Пенка,брата е женен за шуренайката на Елтън Джон , бащата........ и така до края на света ! Поздрави Крачуна !