logo

Никой не може да види от пръв поглед огромните грешки на архитекта, проектирал тази къща (СНИМКИ)

Никой не може да види от пръв поглед огромните грешки на архитекта, проектирал тази къща (СНИМКИ)

Обикновена на пръв поглед къщата в Южна Каролина изненадва хората с безсмислието си, когато успеят да забележат в нея значителен недостатък. 

Заслужава да се отбележи, че само малцина успяват да видят от пръв поглед огромната грешка на архитекта, но и тези, които успеят да го направят, попадат в истинска задънена улица. 

Те просто не могат да разбират как може да се живее в такава къща. Пробвайте и вие да разгадаете тази архитектурна загадка. 

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Казват, че за да проектират една къща архитектите трябва да си блъскат главите над чертежите и сметките няколко месеца. Очевидно, авторите на проекта на къщата, представена на снимката долу, са решили да не хабят толкова много време и са претупали на две на три нещата.

В противен случай, как можете да обясните факта, че пътят, който очевидно трябва да доведе до вратата на гаража, се намира съвсем от другата страна, а гаражната врата е от страната на тротоара, ограден с бордюр? 

Спалня на балкона - защо не? (СНИМКИ)

Освен това, гледайки тази снимка, някои потребители са забелязали, че от вратата на гаража до прозорците на хола разстоянието е около 1 метър, т.е. там може да влезе странично само велосипед. 

Оценявайки снимките на тази невероятна къща, потребителите в мрежата предполагат, че може би това е един вид мостра, която по-късно няма да се продава и използва за живеене. 

Апартамент-кочина само за 9 часа лъсна като аптека с този метод

Други хора смятат, къщата все още е в процес на изграждане и всичките ѝ видими недостатъци ще бъдат премахнати. 

Трети искрено съжаляват бъдещите собственици на къщата и сипят люти закани по адрес на архитектите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

фандъкова

фандъкова 01.05.2019 20:57

#ХУБАВОЕ! Строителството не е завършило, много бързате, гледайте Графа и пейките по графа....

Емигрант

Емигрант 01.05.2019 22:00

Това изобщо не е гараж ,а веранда и този портал като се вдигне ,зад него цялата стена е един голям френски прозорец ,който дава много светлина на помещението!Авторите на тази псевдостатия изглежда си нямат хабер от съвременно строителство!

Емигрант

Емигрант 01.05.2019 22:03

Също така пътят свършва при 2- те кофи за боклук!!!

taka e

taka e 02.05.2019 13:52

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

Влад

Влад 03.05.2019 7:53

Гараж с прозорци за по-светло, какво лошо има ?

Тираджия

Тираджия 27.11.2021 8:35

Това не се ползва като гараж! След отваряне на вратата пространството в дълбочина не е повече от два метра, използва се за кофите за смет, градински принадлежности и инструменти . Виждал съм много такива.