Тези 5 неща в кухнята ви обричат на бедност, изхвърлете ги

Тези 5 неща в кухнята ви обричат на бедност, изхвърлете ги

Незабавно трябва да се отървете от такива вещи, защото не ви чака нищо добро

Разберете какви предмети в къщата могат да привлекат лош късмет и да съсипят финансовите постъпления към портфейла и банковата ви карта. 

Да подредим дома според Фън шуй! Безценни съвети

В този свят много зависи от енергията, която създаваме около нас, особено в домовете си. Днес ще говорим за пет неща в кухнята, които, както казват знаещите хора, привличат бедност и провал. 

Използвайте тази мъдрост, за да създадете хармония и просперитет в дома си.

Хитрите домакини слагат тази подправка в пералнята, прави чудеса

Стари напукани съдове

От древни времена нашите предци са вярвали, че пукнатините в чиниите задържат провала и негативната енергия в къщата. Изглежда това нещо символизира и бедността и не позволява на просперитета да дойде към дома ви. Препоръчваме да замените такива съдове с нови, за да отворите пътя на положителните промени в живота си. 

Празни кутии и бутилки

Тук дори не е нужно да си магьосник, за да осъзнаеш, че празнотата привлича празнота. Следователно съдове в кухнята пречат на изобилието в дома ви. Напълнете ги с нещо полезно или ги махнете от дома си, за да станете магнит за богатство. 

Счупен часовник

Времето е безценен ресурс, а счупеният часовник замръзва в момента на повредата. Това може да спре енергийно растежа на всеки, който живее в къщата. Поправете часовника си или го изхвърлете незабавно.

Пълна кофа за боклук

Това може да се превърне в символ на стагнация и натрупване на негативна енергия. Изхвърляйте боклука редовно, за да премахнете "енергийните отпадъци" от живота си. 
Само така ще освободите място за положителни промени в живота си.

Неизправни електроуреди

Счупен часовник на някой уред или пък микровълнова - това са неща, които водят бедността в дома ви. Това важи за всякакви повредени джаджи.

Дефектните предмети са не само неефективни, но и „изсмукват“ самата енергия на изобилието, от която се нуждае всеки, който иска да живее и да забогатее. Не съхранявайте дефектни боклуци, просто поправете оборудването или купете ново. Това ще помогне за възстановяване на хармонията и ще допринесе за привличането на успех и просперитет!

Не забравяйте, че домът е крепост. Премахвайки всичко, което привлича негативност, вие отваряте вратата към щастието, просперитета и изобилието. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Петър

Петър 26.12.2023 10:23

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio