logo

Цял живот сме правили жестока грешка с приготвянето на пилешко

Цял живот сме правили жестока грешка с приготвянето на пилешко

Оказва се, че излишно сме си затруднявали ежедневието, а и сме изхвърляли прекалено много от него

Кой не обича пилешко месца? Не веднъж ни се е налагало да го правим, а някои го консумират всеки божи ден. 

Цял живот сте чистили микровълновата си грешно

Какво ще направите, ако ви кажем, че цял живот приготвяме пилешкото месо грешно. Така излишно сме затруднявали живота си и сме правили нещата много по-сложно от необходимото. 

В платформата ТикТок се появи уникално видео, което, както сигурно се досещате, стана вайръл за много кратък период от време. На него се вижда как една жена показва трик с пилешкото месо и буквално ни отваря очите. 

Готвач: Това е най-честата и груба грешка при варенето на тестени изделия

Авторката на видеото казва, че преди ТикТок въобще не е подозирала за този лесен трик, но откакто го е пробвала, просто не може да спре.

Клипът бързо набра популярност и вече е гледано от над 11 милиона души. Хората не спират да благодарят за полезния лайфхак, който нямат търпение да използват. 

Разбулена е най-голямата тайна за перфектната паста СНИМКИ

На кадрите се вижда как една жена чисти пилешкото месо. Но вместо да го реже с ножа и да отстранява и месо, което реално става за хапване, тя хваща една вилица, която прокарва по жилата на пилешкото и така я отстранява от филето. 

@thefeedfeed

@cookingwithtips just changed the game with this ##hack! ##satisfying ##chicken ##foodtiktok ##coldweather ##cooking ##chef ##FEEDFEED

♬ original sound - Cookingwith

Така лесно и бързо месцето вече е готово за мариноване или директно приготвяне, а усилията са минимални. А вие знаехте ли за този уникален трик, който определено улеснява живота?/ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай