Жена откри зловещо тайно помещение в дома си, тази история не е за всеки

Жена откри зловещо тайно помещение в дома си, тази история не е за всеки

Тя реши да попита хората от социалната платформа какво да прави и как е редно да постъпи

Млада жена от САЩ озадачи последователите си в ТикТок, след като пусна клипче в социалната платформа, от което се разбира, че е попаднала на тайно помещение в дома си.

За нищо на света не правете тези неща в кухнята си!

Досега сме ви разказвали не една и две такива истории, но тази изглежда наистина зловеща, а най-лошото е, че дамата е установила, че в откритото помещение се е правило нещо с малки дечица. 

Тя реши да попита хората от социалната платформа какво да прави и как е редно да постъпи. Освен това девойката добави и още кадри от мястото, от което ще ви побият тръпки.

Във видеото тя пита хората какво да направи, след като установила, че тайното помещение представлява кабинет, който на пръв поглед изглеждал нормален.

В следващо клипче жената прави уточнението, че всъщност става дума за баня в мазето, което прави историята да звучи още по-зловещо. В крайна сметка тя заявява, че помещението „със сигурност“ е предназначено за деца, тъй като е доста малко и тясно, допълвайки, че на няколко пъти си е ударила в главата, щом се опитала да се изправи.

Както се вижда от кадрите, въпросното помещение е оцветено в яркосиня боя. Забелязват се още детски рисунки, отпечатъци от детски ръчички и крачета, рисунки на цветя и пеперуди, както и надпис „Love Shack“. На една от стените пък се четат имената Ребека, Кели и Сара.

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton - philory

Някои от потребителите в коментарите я съветват да се обади в полицията, независимо от предназначението на тайнствената стая.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Настина

Настина 02.12.2023 13:08

ли незнае какво да прави? Откачена деградирала тик-ток нация . Вече без тик ток нема си и идея какво се прави!

bekka

bekka 02.12.2023 14:41

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox