logo

Жена се натъкна на страховита тайна стая в дома си, а когато надникна вътре... ВИДЕО

Жена се натъкна на страховита тайна стая в дома си, а когато надникна вътре... ВИДЕО

Помещението е толкова малко, че възрастен човек не може да стои изправен

Потребителка на TikTok изпадна в ужас, след като откри в дома си страховита тайна стая с детски рисунки по стените, съобщава Daily Mirror.

В профила си в социалната мрежа тя качи видео, на което се вижда как отваря малка вратичка над тоалетната. Зад нея има друга врата, водеща към някакво помещение.

Джулия откри "страховита" тайна стая в дома си, слезе долу и изпищя от ужас ВИДЕО

Стаята е изрисувана със звезди, усмихнати личица и послания. На една от стените са изписани имената Ребека, Кели и Сара, както и изразът Love Shack.

Помещението е толкова малко, че възрастен човек не може да стои изправен.

 

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks Originalton - Philo <3

Жената предполага, че имената на стената са на момичета, за които стаята е служила като тайно скривалище. Тя признава, че странните картинки и надписът love shack са оставили у нея доста страховито впечатление. 

Последователите й в мрежата също са на мнение, че надписът изглежда много странно за тайна детска стая.

Момиче си купи къща и намери тайна стая в мазето

"Това е било или сладко малко убежище, или най-страшната шега на света", пише един.

Друг се надява, че момичетата, живели в къщата, са фенки на популярната през 80-те и 90-те години на миналия век група The B-52s и известната им песен Love Shack.

Трети отбелязва, че стаята се заключва с резе само отвътре, което означава, че момичетата не могат да бъдат заключени там. Въпреки това интернет потребителите съветват жената да се свърже с властите, за да разбере кой е живял преди това в дома й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай