logo

Жените се оказаха по-големи мръсници в леглото от мъжете! Но далеч не е за това, което си помислихте (СНИМКИ)

Жените се оказаха по-големи мръсници в леглото от мъжете! Но далеч не е за това, което си помислихте (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за легло, чаршафи, жени и мъже повечето хора биха си помислили, че силният пол е по-мръснишки устроен в това отношение. Да, ама не. Жените се казаха по-големи мръсници от мъжете. Има и друго важно не – не говорим за секс.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че за нищо на света не трябва да си оправяте леглото сутрин, тъй като това крие големи опасности.

Сега обаче попаднахме на едно странно гнусно изследване, направено от ErgoFlex. От проучването стана ясно, че жените са по-големи мръсници от мъжете – буквално.

Нежният пол сменял по-рядко спалното си бельо за разлика от силния пол. Излиза, че мъжете сменят чаршафите си на всеки две седмици, докато жените го правят… веднъж месечно, което си е направо брутално гнусно като се замислите.

За изненада или не 61% от жените признаха, че предпочитат да спят голи, в сравнение с едва 39% от мъжете участници. Що се отнася а тези, които спят с пижами резултатите са пак гадни и то за жените. Дамите сменят пижамите или нощниците си веднъж в седмицата, докато мъжете спят с пижами само по три пъти и после ги хвърлят за пране. Сериозно, кой би го помислил?

Изследователите от ErgoFlex заяви следното: „За нас е интересно, че мъжете изглежда са много по-хигиенични, когато става дума за леглото им, отколкото жените”.

Те препоръчват и на дамите, и на мъжете, да не мързелуват и да не се въргалят в мърсотии, а да сменят спалните си чаршафи и бельо по-често. Нека мърсуването се отнася само за секса. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Пфу

Пфу 12.09.2018 20:39

Кви са тия простотии бе? За последните 35 години семеен живот чаршафите в нас се сменят всяка неделя... Умиране има, промяна няма... Ба си мърлячите...

....

.... 13.09.2018 1:28

Живееш сам, нямаш домашни любимци, лягаш си къпан, темепературата в стаята е нормална - не се изсилвайте толкова :)))