logo

Астрологът Влад Рос: Това е най-опасната дата през 2020 г.!

Астрологът Влад Рос: Това е най-опасната дата през 2020 г.!

Съветвам всички да се запасят с тоалетна хартия, елда, захар, сол и кибрит, каза той

Според световноизвестния украински астролог Влад Рос през декември се задава най—опасната дата през цялата и без друго трудна 2020 година. Той предупреждава, че е възможно тогава да настъпят катастрофални събития.

Астрологът Влад Рос

Според него първоначално 2020 г. е обещала да бъде „годината на астероидите“. И така, през април астероид с размерите на Еверест се приближи до Земята, през ноември пък ни астероид „с размерите на хладилник“ отново бе на опасно близко разстояние. 

„Този „хладилник“пак няма да стигне до нас, а ако стигне наблизо, то той ще изгори в атмосферата, превръщайки се в някакъв вид метеорит и нищо повече. 

През декември обаче Земята е в реална опасност, особено близо до „петте двойки“, когато Юпитер и Сатурн се обединят в зодиакалния знак на Водолей. А Водолей показва големи катаклизми, глобални промени, разрушаване на стария свят и създаване на нов“, предупреждава астрологът Влад Рос.

Той смята, че най-опасната дата е денят на „пет двойки“ – тоест 22 декември 2020 г.

„Опасността идва от това, че астероид ще прелети близо до Земята от посоката на Слънцето, „благодарение“ на което засега остава невидим за нас. Има голям риск той да падне на земята и да унищожи Америка до основи“, предупреди Рос.

Астрологът вярва, че опасността ще се увеличи по време на слънчевото затъмнение, което ще се случи на 14 декември тази година.

„Периодът 14-23 декември ще бъде най-опасният, когато унищожаването и гибелта на човешката цивилизация на планетата Земя стане напълно възможна. В резултат на това светът може да се промени до такава степен, че дори не можем да си представим. 

Затова съветвам всички да се запасят с тоалетна хартия през декември, елда, захар, сол и кибрит“, къде сериозно, къде на шега каза Влад Рос. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

E_I

E_I 25.11.2020 11:30

това прасе няма да има нужда от запаси

Синя Звезда

Синя Звезда 25.11.2020 11:59

Заплахата Нибуру отмина, да идва Астроида :D

БАБИН ОЛЕГ

БАБИН ОЛЕГ 25.11.2020 12:46

ТОЯ ПСЕВДОАСТРОЛОГ Е СЛЪНЧАСАЛ. АМАН ОТ ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИ ТИПОВЕ КАТО ЛЮМИНЕТ БРАТОВАНОВ , АЛЕНА С ИЗВЕСТНО ПРОЗВИЩЕ, С ПАСПОРТНО ИМЕ СВЕТЛАНА ТИЛКОВА.